Treinsurfer riskeert z'n leven.
Volledig scherm
Treinsurfer riskeert z'n leven. © RTL Info

Treinsurfer riskeert z’n leven in Belgisch station

Beelden van een treinsurfer in een station in ons land doen de ronde op TikTok. Het filmpje werd opgepikt door RTL Info. “Deze jongeren beseffen niet welk risico ze nemen.”

4 reacties

  • freddy vandersmissen

    3 jaar geleden
    Hun leven riskeren om toch maar op tiktak te kunnen staan? Zoek een job en zet dat op tiktok,maar van werken hebben ze wel schrik zeker .
  • Jean Derayemaeker

    3 jaar geleden
    Station van Lembeek
  • Peter Villé

    3 jaar geleden
    Station Lembeek volgens mij
  • guido verlinden

    3 jaar geleden
    Een forse boete en een forse straf .
  1. Veroordeeld voor vijf moorden maar ‘diaken des doods’ (69) op vrije voeten: “In plaats van kankermedicatie gaven ze hem kalktabletten”
    PREMIUM
    1

    Veroor­deeld voor vijf moorden maar ‘diaken des doods’ (69) op vrije voeten: “In plaats van kankermedi­ca­tie gaven ze hem kalktablet­ten”

    Ivo Poppe (69) uit Wevelgem werd in 2018 veroordeeld voor vijf moorden, onder wie zijn eigen moeder en schoonvader. Zelf bekende hij er tien tot twintig. Vandaag is ‘de diaken des doods’ opnieuw vrij, zes jaar na zijn veroordeling en na meer dan negen jaar cel. “Door zijn medische toestand is de situatie gewoon onhoudbaar”, vertelt zijn advocaat. Tegen intimi had Poppe het al over euthanasie. Een portret van een seriemoordenaar die als verpleger zelf jarenlang ongevraagd deze levensbeëindiging toepaste “bij dutsen die toch geen leven meer hadden”.
  2. Werken op een feestdag: hoeveel extra loon mag je verwachten?
    Jobat

    Werken op een feestdag: hoeveel extra loon mag je verwachten?

    Een feestdag geeft recht op een betaalde vakantiedag, maar toch ligt het land niet plat: je kan nog steeds medische hulp krijgen, de politie staat paraat en ook op restaurant of café gaan behoort tot de mogelijkheden. Niet iedereen legt het werk dus neer. Mag jouw baas vragen om op een feestdag te werken, of kan hij/zij je daar zelfs toe verplichten? En krijg je dan een bijkomende financiële tegemoetkoming? Jobat.be zet je rechten en plichten op een rij nu mei - de maand met de meeste feestdagen - voor de deur staat.