© pn

An Lemmens komt ongelukkig ten val met paard

De Vlaamse presentatrice An Lemmens is tijdens een ritje met een paard ongelukkig ten val gekomen. Dat laat ze weten via Instagram.

vwh

An Lemmens plaatste dinsdagavond een foto van haar benen op Instagram. Ze draagt een sportieve legging met roze kousen en één schoen. Haar rechtervoet is te gezwollen om in een schoen te passen. De blondine loopt tegenwoordig ook rond met een paar krukken. Wat er precies is gebeurd, legt ze uit in het bijschrift.

“Heb je werkelijk hét liefste paard van de wereld, slaag je er alsnog in om eronder te belanden”, staat erbij geschreven. Uit de hashtags blijkt dat de valpartij een gevolg is van het gevaarlijk gladde weer van de voorbije dagen en dat ze een slippertje heeft gemaakt.

 

Heb je werkelijk hét liefste paard van de wereld, slaag je er alsnog in om eronder te belanden. #gevaarlijkglad #slippertje

Een foto die is geplaatst door An Lemmens (@anlemmensofficial) op

In de reacties onder de foto wensen bekende Vlamingen onder wie Niels Destadsbader, Elke Clijsters, Raf Van Brussel haar veel beterschap. Die laatste polst ook hoe het is met haar paard. Rani De Coninck twijfelt dan weer of het een goed idee is om paardrijden zelf te proberen. “Oei, An. Misschien dan toch niet zo’n goed idee om dat zelf eens te proberen. Veel beterschap”, schrijft ze. “Zeker zelf proberen, maar misschien niet als het zo glad is”, antwoordt Lemmens. Over wat er precies met haar voet aan de hand is, treedt ze niet in detail.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer