South Park
Volledig scherm
© South Park

‘South Park’ krijgt tweede coronaspecial wegens ongezien succes

TVEr komt nóg een coronaspecial van de populaire animatieserie ‘South Park’. Vorig jaar kwam er al eerder zo’n special uit, en dat werd uiteindelijk de best bekeken aflevering van de serie in zeven jaar tijd. 

  1. “Lastig voor mijn lief om te zien hoe ik op tv interesse toon in een andere vrouw”: zo gaat het met 'afgewezen' Boris en Robin uit 'Boer zkt vrouw'
    PREMIUM
    TV

    “Lastig voor mijn lief om te zien hoe ik op tv interesse toon in een andere vrouw”: zo gaat het met 'afgewezen' Boris en Robin uit 'Boer zkt vrouw'

    Van een plotwending gesproken. Boerin Sanne (33) besloot zondag in ‘Boer zkt vrouw’ om met géén van haar twee overblijvende mannen op date te gaan, en gaf er zo de brui aan. Een unicum voor het programma, maar eigenlijk geen al te grote verrassing voor Boris (28) en Robin (32), vertellen ze in ‘Dag Allemaal’. “Ik wilde er alles aan doen om haar los te krijgen. Tevergeefs.” Waar liep het precies mis? En hoe gaat het nu met hun liefdesleven? “Ik voel me weer 16.”
  2. ‘Sing Again’-kandidaat Pim Symoens: “Zonder mij was er wellicht nooit sprake geweest van ‘Blokken’”
    Mediawatchers

    ‘Sing Again’-kandidaat Pim Symoens: “Zonder mij was er wellicht nooit sprake geweest van ‘Blokken’”

    Hij werd in 2005 na zijn finaleplaats in de talentenschool ‘Star Academy’ gebombardeerd tot opvolger van Koen Wauters, maar eigenlijk zal Pim Symoens vooral in de Vlaamse tv-geschiedenis worden ingeschreven als de jongen die ervoor zorgde dat Vlaanderen ‘Blokken’ kreeg. “Ik had zolang bij mijn ouders gezaagd voor een GameBoy. Toen ze bezweken voor mijn gezaag, was het vooral mijn vader die Tetris speelde en zo op het idee van Blokken kwam. De rest is tv-geschiedenis”, zo vertelt Pim Symoens in de podcast ‘HLN Mediawatchers’.