Okereke en De Cuyper balen na de pijnlijke uitschakeling.
Volledig scherm
PREMIUM
Okereke en De Cuyper balen na de pijnlijke uitschakeling. © Photo News

Onze chef voetbal ziet Covid-19 Club Brugge nekken: “Niets is opgewassen tegen die vijand. Geen enkele winnaarsmentaliteit”

Club BruggeHorrorscenario in Jan Breydel. Nadat Covid-19 de ene uppercut na de andere uitdeelde aan Club Brugge, ging Dinamo Kiev voor de knock-out. Onze chef voetbal zag het licht in Europa uitgaan voor onze clubs. “Er dient dringend strategisch werk gemaakt te worden van het product-Belgisch voetbal.”

48 reacties

  • Luc Vdm

    3 jaar geleden
    Als echt komt zeggen en van de daken roept we zijn de beste dan moet iedere plaats dubbel bezet zijn zo dat je bij een blessure of covid een even waardige ploeg kunt brengen kun je dat niet dan je afhankelijk van de elf die spelen dus dan ben je niet de beste ploeg wel de beste van dat moment maar bij blessures of covid speel je nog op 30% en goede ploeg blijft dan nog op 90% draaien en vraagt niet om een match uit te stellen
  • Leon Mertens

    3 jaar geleden
    Ge moet scoren om te winnen voormij heeft Dost het laten liggen spijtig want dat Kiev was zeker te verslaan en covid heeft daar zeker een grote rol gespeeld !!
  • Danny Govaerts

    3 jaar geleden
    Gezien er massaal veel besmettingen tussen voetballers voor komen. Ze nog altijd Corona feestjes geven in kleedkamers en hun privé plaatsen. Is het beter dat voetbal voor de volgende 9 maanden op non actief wordt geplaatst.
  • Chantal Favril

    3 jaar geleden
    Inderdaad, niet Dinamo maar Covid telde Club uit in Europa. Dit doet pijn aan het hart. Club had in betere omstandigheden en met wat geluk bij de verdere loting tijdens deze campagne vriend en vijand kunnen verbazen. Jaren heeft Club aan dit sterke team kunnen bouwen. Zullen sterkhouders als Lang, Mata en Vanaken er volgend seizoen nog bijlopen? Daarom leek het het ideale moment te gaan worden om nog eens lekker Europees te gaan stunten. Helaas, het heeft niet mogen zijn. Vervelend virus!
  • Frank Mortier

    3 jaar geleden
    Zoveel anti brugge reacties. Zou hun eigen ploeg waarvan ze supporter zijn het beter gedaan hebben. Het is gemakkelijk schieten naar een andere ploeg als hun eigen ploeg er niks van terecht brengt. Leve de boeren.