EPA
Volledig scherm
© EPA

Recordjackpot Euromillions van 210 miljoen euro gaat naar één gelukkige

De EuroMillions-jackpot is vanavond gevallen. Volgens Swisslos, de nationale loterij van Zwitserland, zou de winnaar zich in Zwitserland bevinden. De gelukkige gaat aan de haal met een recordbedrag van 210 miljoen euro. De naam van de winnaar of winnares is bekend, maar Swisslos zal hem of haar pas maandag contacteren, om de kans te geven het geluk te laten binnensijpelen.

35 reacties

  • Michel Marcelis

    3 jaar geleden
    Al die mensen die hier zeggen dat het teveel is voor 1 persoon gaan dus alles over 1000 man verdelen of schenken mochten ze ooit zelf deze gigantische pot winnen... laat me niet lachen.
  • Kris Roelandts

    3 jaar geleden
    Niet jaloers bedoeld,maar daar konden ze er duizend dol gelukkig mee maken! Nu maar ene ongelukkig op langere termijn...
  • Geert Vaelen

    3 jaar geleden
    Met 6 miljoen zou ik al tevreden zijn. 10.000 euro per maand, voor de komende 50 jaar wordt dus 50x12 = 600 x 10.000 = 6 miljoen. Dus met 6 miljoen kan je de komende 50 jaar 10.000 per maand uitgeven en dan pas zou het op zijn. 210 miljoen is gewoon teveel voor een gewone werkmens. Die gaan dat ineens opdoen aan de belachelijkste dingen zoals ineens hun Fordje wegdoen en een Ferrari in de plaats en zulke dingen. Huis weg en kasteel in de plaats. Men koopt dan dingen die men niet NODIG heeft.
  • Shao Linske

    3 jaar geleden
    Mooi zo, als ik zou winnen zou ik ook naar Zwitserland trekken.
  • Cem Kilic

    3 jaar geleden
    Tof voor de winnaar! Ik gun het hem of haar van harte.
  1. LIVE OEKRAÏNE. "Als Oekraïne met steun van Westen Krim aanvalt, volgt er verwoestende wraakactie”
    OEKRAÏNE
    219

    LIVE OEKRAÏNE. "Als Oekraïne met steun van Westen Krim aanvalt, volgt er verwoesten­de wraakactie”

    Als Oekraïne met steun van het Westen de Krim of de Krimbrug aanvalt, volgt er een verwoestende wraakactie. Die waarschuwing stuurt Rusland de wereld in nu “steeds meer signalen in die richting wijzen”. Volgens Moskou zou Oekraïne van plan zijn de brug aan te vallen vóór of op 9 mei, de dag waarop Rusland stilstaat bij de overwinning van de Sovjet-Unie op nazi-Duitsland in de Tweede Wereldoorlog. Volg hier alle ontwikkelingen in onze liveblog.
  2. Wateroverlast en schade in Limburg en Antwerpen, maar beterschap op komst: “Na de middag wordt het grotendeels droog”
    Play
    Update

    Waterover­last en schade in Limburg en Antwerpen, maar beterschap op komst: “Na de middag wordt het groten­deels droog”

    Op dit moment valt er op de meeste plaatsen in ons land nog heel wat regen. Weerman Frank Duboccage stelt wel gerust en zegt dat de zwaarste regenval achter de rug is. De regenzone blijft vandaag nog even in het land, maar trekt langzaam weg richting Nederland. “In de loop van de avond zou het overal weer droog moeten zijn”, volgens Duboccage. Vannacht kregen enkele dorpen in Limburg en Antwerpen te maken met zwaar onweer en heel wat wateroverlast. Lokaal viel er tot wel 55 liter water per vierkante meter. In Lanaken was dat zelfs 88 liter, volgens de burgemeester Marino Keulen (Open Vld). Op verschillende plaatsen sloeg ook de bliksem in.