Archiefbeeld van een trein in het station van Anderlecht.
Volledig scherm
Archiefbeeld van een trein in het station van Anderlecht. © BELGA

Spoorarbeider aangereden door trein in Ruisbroek en overleden

BinnenlandRond 6 uur zaterdag is ter hoogte van Ruisbroek een spoorarbeider aangereden door de trein Schaarbeek-’s Gravenbrakel. De man, die werkte voor een onderaannemer in dienst van Infrabel, is overleden. Dat heeft spoorwegnetbeheerder Infrabel bekendgemaakt. 

4 reacties

  • Didier Cauberghe

    3 jaar geleden
    Rip ! Hoe kan dit toch allemaal gebeuren met alle veiligheidsmaatregelen zou dit toch niet mogen kunnen .
  • Ludovic De Beuckeleer

    3 jaar geleden
    sterkte aan de familie en collega's
  • David Crabbé

    3 jaar geleden
    Veel sterkte voor de collega's, familie en vrienden en ook voor de treinbestuurder!
  • Chris Hom

    3 jaar geleden
    Veel sterkte aan de familie en collega's.
  1. HET DUEL. Mahdi (CD&V) en Vaneeckhout (Groen) vol in de aanval over migratie: “U maakt Vlaams Belang op die manier alleen maar groter”
    27

    HET DUEL. Mahdi (CD&V) en Vaneeck­hout (Groen) vol in de aanval over migratie: “U maakt Vlaams Belang op die manier alleen maar groter”

    In het derde ‘Duel’ in de studio van VTM Nieuws namen CD&V-voorzitter Sammy Mahdi en Jeremie Vaneeckhout, co-voorzitter voor Groen, het zondagmiddag tegen elkaar op. Het werd een vijandig duel, waarin zeer scherpe verwijten over en weer werden geslingerd binnen de thema’s zorg, landbouw en migratie. Met name over migratie gingen de twee kopstukken fel tekeer tegen elkaar. “U gedraagt zich als een aanhangwagen van extreemrechts”, zei Vaneeckhout. “Het beste communicatiebureau voor Vlaams Belang zijn de ideeën van de groenen”, stelde Mahdi.
  2. Tot 75 km/u in binnenland: KMI waarschuwt morgen met code geel voor stevige windstoten
    58

    Tot 75 km/u in binnenland: KMI waarschuwt morgen met code geel voor stevige windstoten

    Het KMI vaardigt morgen code geel uit voor hevige windstoten. In het binnenland moet rekening worden gehouden met snelheden van 65 tot 75 km/u, aan zee wordt het nog een tikje feller (tot 80 km/u). De waarschuwing geldt voor het hele land, van 9 tot 21 uur. De voorspelling voor de komende week ziet er vooral nat uit. “Het is nog geen lente, maar de temperaturen gaan toch al de goede richting uit”, stelt onze weerman Frank Duboccage. De FOD Binnenlandse Zaken heeft het noodnummer 1722 geactiveerd.