ANP
Volledig scherm
© ANP

Oproerpolitie ontruimt Museumplein Amsterdam: 17 aanhoudingen

Bij een demonstratie op het Museumplein in Amsterdam zijn vanmiddag zeventien aanhoudingen verricht, meldt de politie. Twee mensen werden aangehouden voor het verstoren van de openbare orde, drie voor belediging, vier voor openlijke geweldpleging en acht voor het niet voldoen aan een bevel of vordering.

6 reacties

  • RONNY DE PETTER

    3 jaar geleden
    Een oorlog is aan het broeien in heel Europa door alle opgelegde regeltjes die de vrijheid stilaan versmachten en de jeugd pikt dit niet langer meer en de oudere generatie slaapt verder en wijst enkel met het vingertje.
  • anne callebaut

    3 jaar geleden
    Dit is nog maar het begin. De rest die er al gebeurd is in Nederland word dood gezwegen, maar het is veeeeel erger dan dit. Binnenkort verkiezingen ik raad de Nederlanders te stemmen voor dezelfde personen dan hebben ze zeker iets voor.
  • ronny meuris

    3 jaar geleden
    Er is niks veranderd sinds mei 68.
  • Jos Teugels

    3 jaar geleden
    Het gaat idd. om onze toekomst, dus zulke acties vanuit de bevolking zijn uitermate belangrijk. Misschien wordt het zo langzamerhand eens tijd om een duidelijke streep in het zand te trekken, tot hier en niet verder met dat inperken van de democratische rechtsstaat in deze wereld! Binnenkort leven in een 99% veilige wereld zonder vrijheid, daar gaat het hen om.
  • dirk govaerts

    3 jaar geleden
    De jeugd , ze slaan hun eigen ruiten in , maar dat zullen ze pas over 40 jaar op hun smartfone lezen