Marco IJben, eigenaar van Het Kleine Café in het Zeeuws-Vlaamse Aardenburg.
Volledig scherm
Marco IJben, eigenaar van Het Kleine Café in het Zeeuws-Vlaamse Aardenburg. © Boaz Timmermans

Boetes dreigen, maar deze cafébaas in Zeeuws-Vlaanderen gooit terras open en schenkt gratis drank

Boetes dreigen, maar een cafébaas vlak over de grens is vastbesloten om morgen zijn terras open te gooien. Marco IJben uit het Zeeuws-Vlaamse Aardenburg - op zo’n 13 minuutjes rijden van Maldegem - wil een duidelijk signaal geven. Mensen die langskomen op het terras van Het Kleine Café krijgen de drank gratis.

43 reacties

  • Nico VanLandschoot

    3 jaar geleden
    Veel mensen lijken echt nog te denken dat we allemaal gaan doodvallen van die Corona. Wordt eens wakker. Slechts 0,05 procent van de besmette personen overlijd uiteindelijk. Onder de 70 jaar is de sterfte zelfs nog lager.
  • Johan Van Biesen

    3 jaar geleden
    Deze slimmerik was ook niet de eerste van de klas blijkbaar.
  • Geert Peeters

    3 jaar geleden
    Groot gelijk heeft ie. Hoe lang gaan ze dat circus nog volhouden!? Open de horeca en doe het veilig (bvb. personeel met FFP2 maskers ofzo).
  • David Meert

    3 jaar geleden
    Man wil aandacht denkt niet aan slachtoffers van covid zoek een andere job werk genoeg of ga als vrijwilliger in kliniek gaan helpen als je je verveel dan doet je iets nuttig
  • DIRK VAN DESSEL

    3 jaar geleden
    Die mens heeft overschot van gelijk; het Systeem wil blijkbaar kost wat kost een economisch kerkhof, waarbij overheidspersoneel immers toch doorbetaald blijft en geen armoede of bankroet riskeert.