Toen de herinnering aan Mark afgelopen zomer drie, vier keer na elkaar terugkwam, ging tv-maakster Lidewij Nuitten over tot actie.
Volledig scherm
PREMIUM
Toen de herinnering aan Mark afgelopen zomer drie, vier keer na elkaar terugkwam, ging tv-maakster Lidewij Nuitten over tot actie. © VRT

Waarom dat liefje van jaren geleden in de kop blijft spoken: “Die eerste verliefdheid ervaar je all-in”

Al drie weken lang is Lidewij Nuitten (29) in het Eén-programma 'Waar is Mark?' op zoek naar het onderwerp van haar allereerste verliefdheid. En zij blijkt lang niet de enige bij wie dat eerste liefje in de kop blijft spoken. "Op die leeftijd beleef je alle gevoelens veel intenser."

5 reacties

  • Ann Verschueren

    3 jaar geleden
    Zeer lang geleden. Een eerste verliefdheid op 17 jaar na één romantisch uitstapje werd spijtig genoeg abrupt afgebroken omdat de familie vond dat we nog te snot waren en eerst moesten studeren. Daar blijf je aan denken. Ik weet ondertussen zijn volledige naam en woonplaats maar wil niet storen in iemands eventuele relatie. Blijft een mooie herinnering .
  • Koenraad Verstraeten

    3 jaar geleden
    Mooi verhaal, Reynold. Jammer genoeg was dit trouwens wellicht niet haar échte naam maar eerder een "stage-name". Ze werkte daar tenslotte en om haar/hun privacy te beschermen moeten ze dat wel doen. Het enige wat je kan doen om haar te vinden is een oproep via FB lanceren en hopen dat ze dat ooit onder ogen krijgt. Wellicht is ze nu al huisvrouw/moeder, niet?! Hopelijk vind je haar ooit nog eens, want vergeten zit er blijkbaar niet in. Succes, man!
  • Reynold Claeys

    3 jaar geleden
    De eerste jeugdige verliefdheid blijft een gans leven "hangen". 50 jaar geleden deed ik mijn militaire dienst bij de Belgische Marine. Tijdens een van de reizen kwamen we via de Theems river in de omgeving van Londen. Samen met enkele vrienden bracht ik een bezoek aan Londen. In een club van de Britse Navy werd ik verliefd op een Wren Girl (Britse Naval Service). Zij had Aziatische roots. Ik heb haar nooit meer terug gezien, maar haar naam Gladys Law ben ik nooit vergeten. Terug ontmoeten. Yes
  • Theo Vanhoof

    3 jaar geleden
    Hou maar op, 't is al genoeg.
  • peter maas

    3 jaar geleden
    Inderdaad,ik ken dat.Ik kwam mijn eerste liefde na 25 jaar toevallig ineens tegen en herkende haar Direkt.We hebben nu af en toe als vrienden nog eens kontakt.Toch leuk.