Een politiecombi bij de arrestatie van woensdagnacht. Patrouilles waren snel ter plaatse na een oproep uit de Oude Kreekweg in Bredene. De dieven werden in de boeien geslagen.
Volledig scherm
PREMIUM
Een politiecombi bij de arrestatie van woensdagnacht. Patrouilles waren snel ter plaatse na een oproep uit de Oude Kreekweg in Bredene. De dieven werden in de boeien geslagen. © BBO

Dieven die auto’s kunnen openen met elektronisch apparaat gearresteerd, loodgieter opgelucht: “Al drie keer bestolen in veertien maanden”

BredeneIn Bredene heeft de politie woensdagnacht rond 4.30 uur twee dieven gearresteerd die gebruik maken van elektronische apparatuur om geparkeerde wagens te openen. Ze werden op heterdaad betrapt tijdens een auto-inbraak in de Oude Kreekweg en zouden die nacht al veertien keer hebben toegeslagen. De recherche was al bezig met een onderzoek, want ook in de nacht van 22 op 23 februari viseerden ze minstens elf geparkeerde auto’s in Bredene. “Ik ben voor de derde keer bestolen in 14 maanden tijd”, zucht slachtoffer Jeroen Anseeuw.