Samantha Grant en Meghan Markle
Volledig scherm
Samantha Grant en Meghan Markle © TIM STEWART NEWS LIMITED

Halfzus Meghan Markle gooit olie op vuur: “Ook met haar eigen familie weigert ze contact, Archie zal ons nooit kennen”

RoyaltyMeghan Markle (39) is momenteel verwikkeld in een bikkelharde oorlog met haar schoonfamilie, die tot een hoogtepunt zal komen op 7 maart, wanneer haar interview met Oprah Winfrey wordt uitgezonden. Maar ook haar eigen familie is hun vete met Meghan nog niet vergeten. Haar halfzus Samantha Grant (56) hekelt het afstandelijke gedrag van de hertogin. “Wij zullen haar zoontje Archie nooit ontmoeten.”

17 reacties

  • vangeel guido

    3 jaar geleden
    Ja ik geloof deze vrouw want ik zie fotos van meghan toen ze zwanger was met een lachend gezicht waar de hele koninglijke familie bijstaat.
  • Argus Vercauteren

    3 jaar geleden
    Het eeuwenoude cliché is waar: familie heb je, vrienden kies je. Het is overduidelijk dat Meghan het zwarte schaap is van de familie. Ze proberen geld te verdienen met roddels. Van je familie moet je het hebben. Het is de logica zelve dat Meghan geen contact meer wil.
  • Wouter Van de Walle

    3 jaar geleden
    Waarom zou ze contact zoeken met een familie die niet anders doet dan haar hele dagen afkraken in de boekskes.. Waarschijnlijk voor veel geld ook nog eens, riooljournalisten die Britten
  • raf stevens

    3 jaar geleden
    Een soap van de slechtste soort, in Sturm der Liebe is er tenminste altijd een lach en een traan maar in die koninklijke soap enkel verliezers.
  • Jos Van Den Driel

    3 jaar geleden
    Uitgespuwd door gans haar familie en vrienden zegt genoeg voor mij.