Vertommen
Volledig scherm
PREMIUM
© Vertommen

“Barbecueën met 10 in iemands tuin mag, maar niet om schouder aan schouder pintjes te drinken”

Wat vorige vrijdag nog te vroeg was, kan nu wel: de regel van vier wordt uitgebreid. Vanaf maandag mogen we in de openlucht met tien samenkomen. In het bos of park dus, maar ook in iemands tuin. Al is één ding heel belangrijk om te onthouden: “Het is niet om schouder aan schouder een pint te drinken en intussen een babbeltje te slaan.”

15 reacties

  • Ludo Bos

    3 jaar geleden
    Gezien het virus met de dag mensvriendelijker wordt kan men ook weer versoepelen nietwaar? Onze grote leider heeft alleen het beste met ons voor. ;-)))))))))
  • Jolien De rede

    3 jaar geleden
    en wat met appartementen met gezamenlijke tuin als ieder 10 personen neemt is het zoals een festival wie gaan jullie dan beboeten sommigen hielden hun nu al niet aan de regels zeker de niet Belgen want die denken dat de regels niet voor hun zijn. wij zullen wel in ons kot blijven
  • Freddy Madou

    3 jaar geleden
    Horeca en restaurants sluiten tot na het groot verlof, want ze houden zich zeker niet aan de regels enkel de kassa's moeten gevuld worden, dat is wat telt voor de zelfstandigen we hebben het gezien hoe ze zich aan de regels hielden aan de kust, ze zaten bijna op elkanders schoot en nog drummen om binnen te geraken om te eten en te drinken, een zelfstandige die zich aan de regels houdt de tijd van nu moet nog geboren worden ze willen al binnen zijn na 10 jaar.
  • Willy Bogaert

    3 jaar geleden
    Ook met een Verlinden buitentoilet in elke straat ?? De bosjes zijn al verzadigd
  • jan wuyts

    3 jaar geleden
    Wie kan dat nog allemaal controleren best alles gelaten gelijk het was die 7 weken houden we nog allemaal vol.