De regenboogvlag hangt dinsdag ook aan de gevel van de Wetstraat 16
Volledig scherm
PREMIUM
De regenboogvlag hangt dinsdag ook aan de gevel van de Wetstraat 16 © Photo News

ONZE OPINIE. Laten we vooral tonen dat niet haat, maar liefde - in héél veel kleuren en smaken - de norm is

10 reacties

  • Yolande MARIS

    2 jaar geleden
    Telkens de focus leggen op bepaalde minderheidsgroepen die last hebben van haat en geweld is niet de realiteit,iedereen heeft te maken agressie en geweld.Het feit is dat in België de daders in de watten gelegd worden en de slachtoffers in de kou staan.Minderjarigen hebben een vrijkaart om van alles en nog wat uit te spoken,psychische problemen worden ook gebruikt om er vanonder te komen in België is niet iedereen gelijk voor de wet dat is het grootste probleem.
  • Dick De Zeure

    3 jaar geleden
    Geweld tegenover gelijk wie hoort niet thuis in een beschaafde maatschappij! Het is de taak van justitie om dit aan de daders duidelijk te maken door zeer zware straffen op te leggen. Enkel dan zullen ze misschien tot inkeer komen. Dat de zachte aanpak niet werkt is nog maar eens bewezen!
  • Gewoon Simpel

    3 jaar geleden
    Liefde is relatief, de pas of onpas. De oerinstinct van de mens heeft weinig te maken met liefde, een dagelijkse realiteit. Een voorkeur is niet hetzelfde als liefde of houden van. Leven en laten leven. Vrij van mening en vrij om al of niet akkoord te gaan met een mening, dit noemt men respect.
  • Vera Andries

    3 jaar geleden
    Liefde is zeer belangrijk maar dat wil niet zeggen dat de daders liefdevol moeten aangepakt worden, want dan lachen zij er eens mee en gaan verder met hun criminele feiten te plegen met veel liefde.
  • GILLES VAN HECKE

    3 jaar geleden
    Iedere mening telt