REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

GRAFIEK. Elke Vlaming één prik tegen 11 juli? Dan moeten we dringend uit ander vaatje tappen

Indien de vaccins zoals beloofd worden geleverd, dan moet iedere Vlaming van achttien jaar en ouder tegen 11 juli minstens een eerste keer gevaccineerd zijn. Dat hebben Vlaams minister van Welzijn Wouter Beke (CD&V) en minister-president Jan Jambon (N-VA) vandaag verklaard. Om die deadline te bereiken, zal er in de vaccinatiecampagne nog een tandje moeten bijgestoken worden.

117 reacties

  • Vandaele jiji

    3 jaar geleden
    Als we nu een ophielden met op de ministers pianisten te schieten en de astra zeneca's van deze wereld in het vizier namen. Neem je crestor of symbicort? Vraag je dokter alternatieve medicamenten van concurrenten die wel hun beloftes nakomen. Hit em where it hurts...
  • Tom Wauters

    3 jaar geleden
    11 juli gaat lukken denk ik, met beetje geluk zelfs iets vroeger. Heb vertrouwen in minister Beke aub. Hij heeft trouwens niet gezegd in welk jaar he dus altijd gelijk.
  • Christine Schillewaert

    3 jaar geleden
    hahaha als de rest van Europa Astra Zeneca vaccin weigert, zijn er in Belgïe binnenkort meer dan vaccins genoeg. Aanvaarden wat een anders risicovol voor zijn bevolking vindt, goed bezig!
  • Luc Verstraelen

    3 jaar geleden
    Men is nu al 3 maanden bezig met een timing voor de vaccinatie en geen enkele genoemde datum klopt.Dan beginnen we met...Dan is die groep gevaccineerd...En telkens komen die politiekers met een uitgestreken gezicht een nieuwe leugen vertellen goed wetende dat het effectief leugens zijn. Niemand verdiend zulke leiders.Zeker geen bevolking die 50% van zijn duur verdiende centen aan belastingen moet inleveren om die leugenaars nog dik te betalen ook.
  • Dirk Peeters

    3 jaar geleden
    Het is nochtans eenvoudig. België kan de AstraZeneca vaccins van Nederland, Denemarken, IJsland, Italië ... overnemen. Die hebben allemaal hun vaccinatieprogramma opgeschort ... België niet. Want de experts die alles weten, hebben gezegd dat het veilig is. En experts, die hebben we met hopen.