Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Jumbo-Visma wil Van Aert in de toekomst beter omringen in rittenkoersen: “Dit hadden we niet verwacht”

WielrennenNa z’n uitmuntende prestaties in Tirreno-Adriatico rijst opnieuw de vraag: kan Wout van Aert op termijn een grote ronde winnen? Ook Merijn Zeeman - sportieve baas bij Jumbo-Visma - is onder de indruk van onze landgenoot. “Als Wout zich nog meer gaat toeleggen op het bergop rijden en z’n tijdrit, dan wordt hij een van de beste klassementsrenners ter wereld.”

71 reacties

  • hertha D'Hulster

    3 jaar geleden
    Respect
  • Philippe Desmet

    3 jaar geleden
    Ik vind het een beetje voorbarig om te stellen dat Van Aert bergop bij de wereldtop behoort. Hij gaat goed bergop, ja, maar moet wel lossen als er echt gekoerst wordt. Voorlopig toch.
  • william deceuninck

    3 jaar geleden
    Jumbo Visma is tot nader order een echte wereldploeg. Ik ken er immers geen andere die op dezelfde dag zowel Parijs-Nice als de Tirreno-Adriatico verliest. Goed bezig die hollanders...
  • ROGER DEPREZ

    3 jaar geleden
    Dat ze dat pas nu inzien is onkunde of profiteren van een top talent als Wout, bewijs wie is completer op weg dan Wout in klassiekers, rittenkoersen, klimmen, spurten en zeker tijdrijden te SAMEN natuurlijk, er zijn renners die op de ene of ander onderdeel iets beter zijn maar nooit in het geheel.
  • ROGER DEPREZ

    3 jaar geleden
    Dit is een uitspraak die nergens op slaat ofwel is dit bewust gedaan want waarom zitten de beste helpers dan allemaal in P-N bij Roglic en de rest bij Wout, ofwel is het transfer beleid naar prestatie van de ploeg toe, gewoon onkunde. Alles wat Wout al gewonnen heeft is zo goed als 100% door hem zelf bijeen gereden, bekijk gewoon elke koers en dat zijn feiten en geen gezever van Hollanders. Wout is veel te braaf het zou bij VDP niet waar zijn zeker weten.