Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Wannes Nimmegeers

Nationaal Geluksonderzoek: Belg koestert sociale relaties tijdens coronacrisis

De coronacrisis heeft als gevolg dat de Belg zich minder gelukkig voelt. Tegelijkertijd waardeert hij zijn verminderde sociale contacten wel meer en beweegt hij vaker. Dat blijkt zaterdag, op de internationale dag van het geluk, uit de laatste resultaten van het UGent-NN Nationaal Geluksonderzoek.

7 reacties

  • dirk Callens

    3 jaar geleden
    Volgens de regering koestert de Belg alleen ' de regering'. Een team van 11 miljoen. Het lijkt op "de pak de poen show ". Even ambitieus en met evenveel succes!
  • nico vets

    3 jaar geleden
    Ik lees dat er vele hun familie,vrienden etc al maanden en zelfs een jaar niet meer in het echt hebben gezien,hoe gek moet je daarvoor zijn.
  • Carlo Everaert

    3 jaar geleden
    Inderdaad, de zogezegde 'slimme profesoren en experten' hebben nu laten zien dat ze het ook niet weten en slechts toneelvertoningen opvoeren met proza-termen om voor te applaudisseren. Ze tellen de zogezegde coronadoden maar vergeten de gewone griepdoden er van af te trekken, en vergeten vooral de massa doden die er komen door hun gevangenis-regels (zelfmoorden, depressies, kankers door gebrek aan levensblijheid, etc...).
  • jo verstraelen

    3 jaar geleden
    Een Belg koestert juist niks want een Belg bestaat enkel op zijn identiteitskaart, voor de rest is het een Vlaming, waal of Brusselaar.
  • robrecht Peeters

    3 jaar geleden
    voor de zoveelste keer lult Annemans uit zijn nek...als de corona pandemie iets aan het licht bracht dan wel dat in België de titel van professor blijkbaar wel heel lichtvaardig wordt toegekend. Wat is dat zeg