Leye
Volledig scherm
PREMIUM
© Leye

COLUMN. ‘Niet Conner Rousseau is de opvolger van Patrick Janssens, lijkt me. Wel premier De Croo’

Onze ex-editorialist Jan Segers schrijft nu geregeld iets ongeregelds over een min of meer bekende kop. Vandaag: Patrick Janssens, ex-CEO, ex-sp.a-voorzitter, ex-burgemeester.

18 reacties

  • guido blok

    3 jaar geleden
    Mr Berrevoets aan de meet worden de prijzen uitgedeeld en die meet ligt in 2024. Als u dit geknoei van het afgelopen jaar een goed beleid noemt???
  • Frankie A S Goethals

    3 jaar geleden
    @guido Bervoets, waarom zou dat pijn moeten doen? Dat heet populisme! Mensen die elke dag op TV komen en/of in de krant halen altijd de eerste plaatsen omdat ze gewoon fris in het geheugen liggen. Dit heeft niets met verdienste of capaciteiten te maken. De kans is groot dat na Corona ze van het toneel verdwijnen in de anonimiteit!
  • Marco Par

    3 jaar geleden
    Connor roept vernieuwing, maar haalt wel één van de grootste criminelen dat zijn partij ooit gehad heeft (en dat zegt al iets) terug voor een ministerpost. Wie gelooft die vent nog?
  • Bart Dekort

    3 jaar geleden
    Of de ene of de andere opportunist zijn zakken vult door zich voor te doen als socialist is bijkomstig. Een echte socialistische partij oprichten die zin voor realisme toont, en sociale zekerheid bestemt voor voorstanders van inclusieve maatschappij, meteen de ratten die ons loonstelsel naar de knoppen bijten het land uitzet, enz. Rouseau is echt een talent: holle woorden zo overtuigend kunnen uitspreken is weinigen gegeven. Kan best acteur worden, zodat het niveau van Wittekerke stijgt.
  • Norman Hardy

    3 jaar geleden
    Mr Bervoets, uw mededogen is voor niks nodig. Politici die in de peilingen achter Conner Rousseau eindigen hoeven zich geen zorgen te maken. Uw mateke zal nog voor hij het beseft afgedankt worden. Uwe Vivaldi-coalitie mag dan wel rechtsgeldig samengesteld zijn, democratisch is ze allerminst. Dat wreekt zich altijd.