Celine Dept en haar vriend Michiel.
Volledig scherm
PREMIUM
Celine Dept en haar vriend Michiel. © Photo News

Plopsaland schrapt plan voor attractie rond TikTok-sterren Céline en Michiel: “Er was een stammenoorlog ontstaan”

ShowbizzEr komt in Plopsaland dan toch geen zweefmolen rond de populaire TikTokkers Céline en Michiel. Het pretpark zet het plan ‘on hold’, nadat een petitie tegen de attractie 86.000 keer ondertekend werd. “We zijn geschrokken van de haatmails en van de toon die sommige jongeren en kinderen hanteren”, zegt CEO Steve Van den Kerkhof. “Er was een stammenoorlog ontstaan”, aldus professor Heidi Vandebosch, expert cyberpesten.

8 reacties

  • nicole desseyn

    3 jaar geleden
    Plopsaland is een themapark waar infuenzers niets te zoeken hebben !
  • Marianne Fritz

    3 jaar geleden
    Influencers, weg ermee. Enkele mediageile tieners die denken dat dat het echte leven is. Niet echt een voorbeeld voor de jeugd. Spiegel je hier toch niet aan.
  • Myriam De Decker

    3 jaar geleden
    Influencers...het woord alleen al, een paar omhooggevallen tieners die anderen gaan voorschrijven hoe die zich moeten kleden, gedragen, welke muziek ze moeten luisteren. Aan de jongeren kweek uw eigen stijl en karakter, daar zult ge veel verder mee komen.
  • Michael Dubois

    3 jaar geleden
    Infuwencers zijn 90% aandachtstrekkertjes
  • Martin Maebe

    3 jaar geleden
    Wat een fake gedoe bij die influencers. Blijkbaar een bende kinderen die een volwassen gedrag willen aannemen maar er nog niet rijp voor zijn. Schijnbare rijkdom posten, jaloezie aanwakkeren met pestgedrag tot gevolg. Ze weten nog niet eens wat het leven betekent; ze hebben zelfs nog niet één steen nuttig verplaatst in hun prille leven. Absoluut niet mijn wereld.