Maakte kapitein van schip in Suezkanaal eerst schunnige tekening?

Het is nog steeds bittere ernst in het Suezkanaal. Het enorme schip dat er vastliep tegen de wal en nog steeds het hele kanaal blokkeert, zit muurvast. De aanloop naar het kanaal blijkt ietwat minder serieus: schijnbaar voer de Ever Given een ‘grappige’ koers in de vorm van een penis.

Recente gps-coördinaten van grote schepen op internationale wateren zijn openbaar. Hun positie en koers worden bijgehouden op trackingsites. Omdat de Ever Given momenteel het hele kanaal blokkeert, hebben enkele internauten de route voor het drama de route van het schip bestudeerd.

LEES OOK. Containerschip langer dan Eiffeltoren blokkeert Suezkanaal: wat zijn de gevolgen?

Wat blijkt? Het schip in kwestie heeft als het ware een penis met ballen ‘getekend’. Kort voor het schip het kanaal opging, draaide het enkele rondjes. Een tracé van die rondjes levert een fallische vorm op.

Was dit per ongeluk? Of niet? Het is voer voor discussie op Twitter. Sommigen stellen dat het ging om een zone waar het verboden is voor anker te gaan. De kapitein zou om die reden wel moeten blijven varen en voer dus per ongeluk in de vorm van een penis. Anderen stellen dan weer dat dit té toevallig is. Zeker is dat het enkele goede grapjes opleverde.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

LEES OOK. Lostrekken van vastgelopen schip op Suezkanaal kan weken duren: “Zo vast als een gestrande walvis”

 (red)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen