Marc Baert/RV
Volledig scherm
PREMIUM
© Marc Baert/RV

Godfather van Belgische patisserie verkoopt zaak, maar blijft er werken: “Waarom stoppen? Joe Biden werkt toch ook nog?”

Hét Brusselse heiligdom van bavarois en éclairs, van macarons en misérables — Wittamer aan de Grote Zavel — is na 111 jaar eigendom van een investeringstrio. Al zal Paul Wittamer zelf ondanks zijn 77 jaar ook de komende jaren nog in het werkatelier te vinden zijn. Hij behoort nog altijd tot de 100 beste patissiers ter wereld en legt graag uit waarom zijn gebak en taarten niet goedkoper kunnen zijn. 

5 reacties

  • wim CLAES

    3 jaar geleden
    Niet slecht , moet je toegegeven, sommige dingen zelfs subliem,maar België heeft nog gewone bakkers die erin slagen om kwaliteit te brengen aan veel lagere prijzen.
  • Jan De Vos

    3 jaar geleden
    Als uw werk uw hobby is, dan kan ik dit verstaan.
  • gerda meskens

    3 jaar geleden
    Top !
  • Johan Planckaert

    3 jaar geleden
    op die leeftijd moet je doen wat je graag doet en als die man dat zo graag doet alsof het zn hobby is , wie zou hem dan willen tegen houden.? Dat hij er maar van geniet zou ik zeggen.
  • Kurt Saron

    3 jaar geleden
    tja als er niks anders is in je leven dan doe je maar,ben wel gestopt aan mijn 55 jaar het is voor de jeugd om te genieten hoe leuk werken is