Scarlett Johansson
Volledig scherm
Scarlett Johansson © AFP

Scarlett Johansson blikt terug op fouten uit het verleden: “Ik heb een carrière gemaakt uit controverse”

CelebritiesScarlett Johansson (36) heeft naar eigen zeggen veel fouten gemaakt in haar carrière. De Amerikaanse actrice kreeg onder andere kritiek omdat ze de omstreden regisseur Woody Allen (85) steunde, en omdat ze de rol van een Aziatische vrouw speelde.

4 reacties

  • Roel Van Bael

    3 jaar geleden
    Als ik het me goed herinner deed ze de Engelstalige stem van het hoofd personage in de animeren film ghost in the shell toen het nog geen hype was. Ze kende en waardeerde het materiaal dus al lang. Daarom alleen al vond ik haar een goede keuze. Ben wel erg teleurgesteld in haar huidige wokeness
  • Sara Peeters

    3 jaar geleden
    Beste actrice ooit, niks van aantrekken wat mensen zeggen. We leven tegenwoordig in een verzuurde wereld! Op alles is iets aan te merken tegenwoordig. Leven en laten leven zeg ik altijd.
  • Leen Demeyer

    3 jaar geleden
    Kristine. Ook een actrices hebben een gevoelsleven.
  • Kristine Delacourt

    3 jaar geleden
    Definitie van « actrice » : je als iemand voordoen die je niet bent. In een tijd waarin we moeten aanvaarden dat in elke historische film gekleurde acteurs optreden in rollen die ze in werkelijkheid nooit konden gehad hebben moeten we Scarlet niet met de vinger gaan wijzen. Hypocrisie ten top.