Wout van Aert.
Volledig scherm
PREMIUM
Wout van Aert. © Photo News

Onze chef wielrennen ziet hoe Van Aert weer de oude is en hoe Deceuninck niet domineert: “Alles kan weer voor de Ronde (behalve dat Lotto wint)”

WielrennenWout van Aert won met Gent-Wevelgem z’n eerste Vlaamse klassieker. Onze chef wielrennen zag hoe de kopman van Jumbo-Visma na een moeilijke E3 vandaag opnieuw helemaal de oude was. Verder heeft hij het in zijn analyse over de gemiste dag van Deceuninck-Quick.Step én Lotto-Soudal. “Dat is al lang geen ploeg meer voor de Vlaamse voorjaarsklassiekers.”

11 reacties

  • Karel Van Beeck

    3 jaar geleden
    Quick Step was Quick Sand! Zakten er helemaal door!
  • Johan Maddens

    3 jaar geleden
    Het was even wennen dat Wout een ploegmaat mee had in de finale ! Heel sterk van Nathan . Wout was enorm sterk , in de spurt kon niemand zijn achterwiel houden . Ik had de indruk dat hij niet volluit ging op de beklimmingen van de Kemmel , misschien wilde hij Nathan niet kwijt spelen . Enkel de laatste keer kemmel trok hij eventjes door , maar éénmaal boven hield hij de benen stil zodat Nathan terug kwam aansluiten .Wout wordt slimmer !
  • patrick de bock

    3 jaar geleden
    Ik had liever een ander zien winnen, ben helemaal geen fan van VA
  • Hans Oxida

    3 jaar geleden
    Van Aert steekt er met kop en schouders bovenuit. Jammer voor Gilbert maar dit is echt wel het jaar teveel. Een zwart randje voor zijn formidabel palmares.
  • Danny Aras

    3 jaar geleden
    ipv lotto af te breken : De Gendt wint vandaag magistraal...