Hanne & Davy
Volledig scherm
Hanne & Davy © VTM

Zit er ruis op de communicatie of bedriegt Davy ‘zijn’ Hanne emotioneel in ‘Blind Getrouwd’?

TVDe toekomst ziet er belabberd uit voor de ‘Blind Getrouwd’-koppels Veerle & Sven en Hanne & Davy. Dat het tussen de ‘oudjes’ allicht niks zal worden is al een paar weken duidelijk, en de vooruitblik naar volgende week belooft niet veel beterschap. Tussen Hanne & Davy gaat het dan weer van kwaad naar erger. Stilaan wordt duidelijk dat niet zozeer de ‘moeilijke communicatie’ van stotteraar Davy oorzaak van de ellende is, maar dat hij gewoon geen zin heeft in meer communicatie met ‘zijn’ Hanne. Bedriegt hij haar emotioneel? Gelukkig blijven Candice & Marijn voor peper en zout zorgen in deze ‘Blind Getrouwd’.

7 reacties

  • Roel Van Bael

    3 jaar geleden
    Kompleet mee eens Natalie. Die vrouw is trouwens het archetype waartegen David Byrne zich afzette. Talking Head
  • Leen Demeyer

    3 jaar geleden
    Ronny, ik begrijp Veerle. Ik erger me ook te pletter aan die Sven. Vooral zijn versmachten in het begin, dan blijf je afstand houden. Perfect normaal.
  • De Waarheid

    3 jaar geleden
    Eerst moest ik niet zoveel hebben van Sven omdat hij nogal opdringerig was. De tijden zijn echter gekeerd en hij doet echt wel moeite om Veerle het behaaglijk te maken. Zij is echter een zeer grote bitch blijkt en ik zou het vooral voor Sven erg vinden moesten ze getrouwd blijven.
  • Mark Vrijdaghs

    3 jaar geleden
    Iedereen is van mening dat Candice en Marijn het ideale koppel is. Nu genieten ze van elkaars uiterlijk. Ik wil het toch nog zien na een jaar. Je kunt niet blijven genieten van rijst met ketchup, spaghettisaus uit een bokaal, een kurkenopener, krielaardbeien. En niet weten dat Kreta een Grieks eiland is of niet weten wat een industrieel ing. is en het zelfs niet kan uitspreken. Dat allemaal voor een leerkracht, amai.
  • veerle de vlieger

    3 jaar geleden
    Er moet mij toch iets van het hart : deze aflevering was opgenomen in het najaar toen de hele bevolking binnenshuis enkel mocht afspreken met 1 knuffelcontact en voor de rest moest afstand houden en mondmasker dragen. Echter niks van dit alles schijnt nodig te zijn als je meedoet aan blind getrouwd. Daar wordt gezellig getafeld met vrienden en familie alsof de regels niet bestaan. Dit stuit niet alleen mij maar heel veel mensen tegen de borst. Hoe leg je dit uit aan tv kijkend Vlaanderen?
  1. 19 jaar later: Katerine uit ‘Star academy’ waagt zich aan ‘Sing again’. “Ik liet mijn platencontract ontbinden. Mensen verklaarden me gek”
    PREMIUM
    TV

    19 jaar later: Katerine uit ‘Star academy’ waagt zich aan ‘Sing again’. “Ik liet mijn platencon­tract ontbinden. Mensen verklaar­den me gek”

    Dankzij haar overwinning in ‘Star academy’ straalde Katerine Avgoustakis (40) aan het showbizzfirmament, tot ze van de ene op de andere dag besliste om de spotlights vaarwel te zeggen. “Mensen verklaarden me gek, maar ik had er geen zin meer in”, vertelt ze. Vandaag voelt Katerine zich opnieuw klaar om te zingen in ‘Sing again’, nadat ze het afgelopen jaar door een diep dal ging. “Ik kampte met paniekaanvallen, kon geen gesprekken meer volgen... Het was héél pittig.”
  2. “Er kwam oud verdriet naar boven. Dat heb ik nu kunnen loslaten”: Axel Daeseleire gaf zich (letterlijk) bloot tijdens tantrasessie
    PREMIUM
    TV

    “Er kwam oud verdriet naar boven. Dat heb ik nu kunnen loslaten”: Axel Daeseleire gaf zich (letterlijk) bloot tijdens tantrases­sie

    Toen Axel Daeseleire (55) zijn meest persoonlijke reeks van ‘Axel gaat binnen’ aankondigde, méénde hij het ook. De programmamaker maakte indruk toen hij in de recentste aflevering volledig naakt ging, als dank voor de tantrasessie die hij mocht ervaren. Daarnaast toonde hij ook ongeremd zijn emoties toen onverwerkte gevoelens naar boven kwamen. Axel legt onomwonden uit hoe hij tantra beleeft, waarom het niet zomaar een ‘orgie’ of sekte is en waarom hij zich letterlijk blootgaf. “Ik ga al meer dan 10 jaar naar een psycholoog, maar hier kom je echt tot de essentie.”