De kat van Michael Hubank, doodleuk op het bed bij de buren.
Volledig scherm
De kat van Michael Hubank, doodleuk op het bed bij de buren. © Michael Hubank Twitter (@generoom)

Man ziet op vastgoedwebsite zijn kat doodleuk op het bed van de buren liggen: heerlijk Twitterdraadje dat volgt bevestigt dat katten echte overlopers zijn

Een heerlijk Twitterdraadje vol gekke verhalen en foto’s van avontuurlijke en inbrekende katten gaat viraal. Het begon allemaal met een opvallende tweet van ene Michael Hubank, die onlangs uit nieuwsgierigheid een kijkje nam op een vastgoedwebsite, nadat zijn buren hun huis te koop hadden gezet. Wat zag de Brit op het bewuste zoekertje? Zijn kat, languit op het bed van de buren.

7 reacties

  • Jeroen Dekop

    3 jaar geleden
    Een kat is trouw aan de beste hotel/restaurant, dus lekker eten en goed slaap comfort.
  • Viviane Geerts

    3 jaar geleden
    We hebben altijd katten gehad. Toen we enkele jaren geleden verhuisden hadden we er geen meer. We gingen er ook geen meer nemen. Na 1 maand glipte de jonge poes van de buren bij ons binnen. Sindsdien co ouderschap, smorgens komt de poes toe als de buren gaan werken, savonds gaat hij weer naar huis. Ideale regeling, zeker voor de poes!
  • Gino Denil

    3 jaar geleden
    Nog nooit aan een kat begonnen. En al heel mijn leven gehad. Komen gewoon vanzelf. Observeren je eerst een tijdje. Stappen dan binnen en blijven. Zelfs in de stad. Deed mijn deur open. Zat een mooie zwarte poes op de stoep van de voordeur. Stapte binnen, bleef en gaf als dank nog wat kleintjes terug. De voorlaatste die ik had was heel populair onder katten, bracht zelfs alle vriendjes van de straat mee. Liet hen eten en nestelde zich met hen op de gezelligste plekken. Nu hou ik mijn deur dicht.
  • Leen Jacobs

    3 jaar geleden
    Haha, hier ook al de kat van de buren, die doodleuk, plots binnen, voorbij wandelt richting eetbakje en mijn kat die er verbouwereerd op toekijkt;)
  • guido van der heyden

    3 jaar geleden
    heb er hier ook zo een van de buren die denk dat het hier een hotel is