BELGA/HLN
Volledig scherm
© BELGA/HLN

IN KAART. Zoveel 65-plussers zijn er al gevaccineerd in uw gemeente

Nog een drietal weken, en alle Vlaamse 65-plussers moet een eerste inenting tegen het coronavirus hebben gekregen. Willen we dat doel halen, dan is er nog wel een lange weg te gaan. Vandaag is nog maar 21,22 procent van alle 65-plussers in Vlaanderen minstens één keer gevaccineerd. Op de kaart en in de tabel onderaan kan u de cijfers voor uw eigen gemeente opzoeken.

43 reacties

  • Marcus Camps

    3 jaar geleden
    Die voorkruiperij begint me de keel uit te hangen. 60 procent tussen 55 en 65 jaar is gevaccineerd, terwijl tegen de maximum grens aanloop van die groep. Al die dokters die hun patiënten bevoordelen voor de zotste redenen. Ooit eens een puffertje gebruikt of een BMI van +25 is blijkbaar al voldoende om bovenaan de lijst te komen. Een leerkracht van 63 die alle dagen tussen de snottebellen zit moet zijn plan maar trekken ...
  • Lucien Cornelissens

    3 jaar geleden
    Wat met de risicopatiënten van boven de 65 jaar die nog geen uitnodiging gekregen hebben op basis van hun leeftijd ? Tellen die niet meer mee soms ?
  • Lefevre Emily

    3 jaar geleden
    Risicopatiënten kwamen na de 65+ ? Wie het luidste kan roepen krijgt hier voorrang van onbekwame Beke. Altijd maar wijzigen van strategie en leugens verkondigen. Het grootste deel van de politie is ingeent, de leraars, thuiswerkers in Oostende. Wij de ouderen blijven zitten in ons kot.
  • Chris Van Wesemael

    3 jaar geleden
    @Kris Spruytte, er staat voor Poperinge dat er 14% is gevaccineerd, niet 34. Dus dat klopt wel. (kinderen worden niet meegeteld, want krijgen geen vaccin)
  • willy staes

    3 jaar geleden
    Hij is weer sint Nicolas aan het spelen , maar met een neus van Pinokkio .Als iedere 65 plusser tegen die tijd moet gevaccineerd zijn dan moeten de 65 plusser nu een uitnodiging in hun bus hebben , maar wat las ik in uw krant, dat zelfs mensen van 95 geen uitnodiging hebben gekregen.