Alexander Blessin.
Volledig scherm
PREMIUM
Alexander Blessin. © Photo News

KV Oostende schiet zichzelf in de voet in strijd voor play-off 1: “We zijn weer jager, dat bevalt me”

KV OostendeKV Oostende schoot zichzelf flink in de voet in de strijd om play-off 1. De kustploeg liet zich op eigen veld ringeloren door hekkensluiter Waasland Beveren. We zitten terug in de rol van de jager, dat bevalt me beter, zegt Alexander Blessin.

5 reacties

  • Jozef vanden kieboom

    3 jaar geleden
    Die halen geen punt meer en dan nog 2schorsingen
  • Tony Dekeukelaere

    3 jaar geleden
    Geldig doelpunt van KVO afgekeurd !! VAR : Vlug Anderlecht Redden !! Valt weeral niet op , morgen nog een cadeautje op den bosuil ?
  • Jakke Troost

    3 jaar geleden
    T'his te hopen dat de supporters er ook zo over denken, ook indien ze playoff 1 niet meer halen
  • peter muylaert

    3 jaar geleden
    Die rode kaart van Geye : tegenstander gaat spectaculair liggen en de VAR neemt de 2de keer in de wedstrijd een onbegrijpelijke beslissing.
  • peter muylaert

    3 jaar geleden
    Niemand in België die zich vragen stelt, waarom er de 2de speeldag op rij een geldig doelpunt van Oostende word afgekeurd door de VAR?
  1. Michiel Jonckheere en Kurt Bataille moeten KV Oostende sportief weer op de rails krijgen: “Met positivisme”
    PREMIUM
    voetbal challenger pro league

    Michiel Jonckheere en Kurt Bataille moeten KV Oostende sportief weer op de rails krijgen: “Met positivis­me”

    Het zijn rumoerige tijden op KV Oostende. Of de aanslepende onderhandelingen tijdig tot de levensnoodzakelijke overname zullen leiden, is een vraag die veel supporters al maandenlang in de ban houdt. En daar kwam de sportieve malaise bovenop, met vorige zondagavond uiteindelijk het ontslag van coach Stijn Vreven. Zijn assistenten Michiel Jonckheere en Kurt Bataille moeten het team weer op de rails krijgen, te beginnen zaterdagavond in Brussel tegen de RSCA Futures. “Maar na amper drie trainingen mogen geen mirakels verwacht worden.”
  2. Sieben Dewaele met KV Oostende naar Lierse: “Nog niet denken aan de bekermatch tegen Antwerp”
    PREMIUM
    voetbal challenger pro league

    Sieben Dewaele met KV Oostende naar Lierse: “Nog niet denken aan de bekermatch tegen Antwerp”

    Voor KV Oostende blijft de competitiesituatie erg precair. Na het thuisverlies vorige zondag tegen Deinze blijft de kustploeg op de laatste plaats in de Challenger Pro League gespijkerd. Als Oostende enig uitzicht wil behouden op de sportieve redding, is een driepunter op Lierse Kempenzonen zaterdag bijna een must. “Elke wedstrijd is er voor ons eentje met het mes op de keel, we hadden ook echt gehoopt meer dan drie van de negen afgepakte punten terug te krijgen”, schetst Sieben Dewaele de sfeer in de kleedkamer.