Archiefbeeld. Door de coronamaatregelen kon de traditionele 100-dagenviering van de laatstejaars in het secundair onderwijs op de meeste scholen niet doorgaan. Daarom roept de VSK nu op om een coronaveilige 50-dagenviering te organiseren.
Volledig scherm
Archiefbeeld. Door de coronamaatregelen kon de traditionele 100-dagenviering van de laatstejaars in het secundair onderwijs op de meeste scholen niet doorgaan. Daarom roept de VSK nu op om een coronaveilige 50-dagenviering te organiseren. © Maxime Petit

Scholierenkoepel roept scholen op om zesdejaars uit te zwaaien met 50-dagenviering

Het Departement Onderwijs en de Vlaamse Scholierenkoepel (VSK) roepen scholen op om een 50-dagenviering te organiseren voor de zesdejaars in het secundair onderwijs.

4 reacties

  • sofie Elslander

    3 jaar geleden
    Veel oudere mensen reageren hier vaag en slecht op maar denk eens hoe wij als jongvolwassenen het moeilijk hebben om een geïntegreerde proef in elkaar te steken ... communicatie tussen leerkrachten een leerlingen ging niet zo top.. halve dagen naar school soms helemaal niet naar school kunnen gaan mentale/fysiek stress we op het moment hebben en dat nog es kunnen loslaten met 50 dagen of 100 dagen te kunnen vieren dat zou echt top zijn! Eens deftig afscheid kunnen nemen van uw medeleerlingen!!
  • Veerle Vanroose

    3 jaar geleden
    Eindelijk! Dat zijn momenten in je jong leven die je moet meegemaakt hebben.
  • Jozef Vermeiren

    3 jaar geleden
    Kan dit maar niet begrijpen! We hebben ook behoefte om terug plezier te maken en een terrasje of restaurant te doen, maar aan onze ouderdom hebben we geduld en respect! Jongelui hebben nog jarenlang de mogelijkheid om te genieten!
  • Daisy Fossez

    3 jaar geleden
    Zijn die helemaal zot geworden.