De Amerikaanse Joe Biden.
Volledig scherm
De Amerikaanse Joe Biden. © Photo News

Amerikaanse regering bereidt nieuwe sancties voor tegen Rusland

BuitenlandDe Amerikaanse regering bereidt een nieuw pakket van sancties tegen Rusland voor. De regering-Biden maakt die naar verwachting vandaag bekend. Volgens ingewijden zullen zowel Russische personen als Russische entiteiten worden geraakt door de sancties.

12 reacties

  • Wouter Boonstoppel

    3 jaar geleden
    Vergeet niet dat als dit finaal echt escaleert. Dan zit de wereld echt met een nooit geziene oorlog wereldwijd. USA Rusland China Pakistan India Taiwan Hong-Kong Noord Korea Israel Turkije Saudi Arabia. En Europa zit er dan overal tussen. Waar gaan we dan naar toe om al deze oorlogen te ontwijken? Togo Fiji Vanuatu of naar waar? Belgie zal gebombardeerd en bezet worden. Ben al jaren bezorgd. Joe Biden wil zich absoluut profileren als wereldleider zijn team is oorlog zuchtig. Big problem
  • Thomas Den Wilde

    3 jaar geleden
    Amerikanen doen maar wat ze willen en denken dat heel de wereld achter hen staan. Europa moet gewoon de beste deal zoeken en niet gewoon blindelings volgen.
  • Jozef Van Mellaert

    3 jaar geleden
    Van overal kunnen cyber aanvallen komen. De VS moet toch bekwaam zijn om zich daartegen te beveiligen. Kan de VS zich hier niet tegen beveiligen dan zullen zij nog veel sancties moeten uitdelen.
  • Paul De Mol

    3 jaar geleden
    Eerst noemt hij Poetin een moordenaar, dan weigert hij met hem te praten, dan belt hij hem op, dan vraagt hij om samen te komen om de problemen te bespreken en nu gooit hij Russische diplomaten buiten. Het is nu zeker: Biden is nog veel idioter dan Trump. En heel veel gevaarlijker.
  • Christine Laevers

    3 jaar geleden
    Goed zo! De speeltijd voor Poetin is gedaan en maar goed ook. Zijn geheugen wordt opgefrist wat betreft rode lijnen die niet overschreden mogen worden.