De brokstukken van het neergeschoten vliegtuig MH17.
Volledig scherm
De brokstukken van het neergeschoten vliegtuig MH17. © AFP

Nederlandse rechter gaat wrakstukken MH17 bekijken

In Nederland gaat de rechtbank Den Haag de wrakstukken van het neergeschoten vliegtuig MH17 bekijken. De rechter noemde een eigen waarneming vrijdag "noodzakelijk". De schouw van de reconstructie van het vliegtuig in een hangar op de vliegbasis in Gilze-Rijen is op 26 mei.

4 reacties

  • paola nerozzi

    3 jaar geleden
    Is al 7jaar aan de gang wie maken ze iets wijs ook de advocaten en rechters houden de mensen gewoon aan het lijntje want er zal niemand schuldig bevonden worden en dat weten ze verdomd heel goed
  • Bert Pelgrims

    3 jaar geleden
    Op het vluchtplan is duidelijk aangegeven dat men wel over oorlogsgebied mag vliegen boven een bepaalde hoogte, dit om brandstof te besparen, dat is wettelijk bepaald.
  • Freddie Lamers

    3 jaar geleden
    Hadden beter niet over oorlogsgebied kunnen vliegen. Maar ja, dan kost het meer brandstof als ze moeten omvliegen. Nu na 6 jaar gaan ze het nog eens bekijken.
  • paul van gele

    3 jaar geleden
    De rechter ga het gewoon eens bekijken uit nieuwschierigheid. Want wat ken die daar nu eigenlijk van ? Juist niks net zoals ik. Maar ja hij wil graag intrersand doen. Zo lopen er hier ook een hoopje van rond.