Het lichaam van Lotte (14) is op 10 januari aangetroffen nabij het bedrijventerrein Het Wendelgoor in Almelo (provincie Overijssel). Het meisje woonde in deze stad.
Volledig scherm
PREMIUM
Het lichaam van Lotte (14) is op 10 januari aangetroffen nabij het bedrijventerrein Het Wendelgoor in Almelo (provincie Overijssel). Het meisje woonde in deze stad. © RIKKERT HARINK - AD

Vermoorde Lotte (14) dacht zwanger te zijn en bekocht dat mogelijk met de dood

ALMELODe 14-jarige Lotte uit het Nederlandse Almelo heeft haar bewering dat ze misschien zwanger was mogelijk met de dood moeten bekopen.  Voor haar dood zitten twee broers uit Almelo van nu 15 en 18 jaar vast. De tiener dacht in verwachting te zijn van de oudste broer. Ook het versturen van een naaktfoto zou een rol hebben gespeeld bij haar gewelddadige dood.

2 reacties

  • tine devroye

    3 jaar geleden
    ja, ik heb dit al eerder gedacht... ! maar ja, ze hebben wel goede advocaten en slachtoffer kan niks meer zeggen hé, gebruikt misbruikt en GEDUMPT!
  • Andy Van de velde

    3 jaar geleden
    Groot en stoer genoeg om iemand te vermoorden, maar niet om als volwassene berecht te worden? Een schande! Ze worden alsmaar jonger, berecht ze dan ook als een echte moordenaar!