Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) in De Zevende Dag.
Volledig scherm
Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) in De Zevende Dag. © De Zevende Dag

Jambon wil sneller kunnen versoepelen in Vlaanderen als Brussel of Wallonië achterblijft met vaccineren

Als het verschil in vaccinatiegraad tussen Vlaanderen en Franstalig België gaandeweg tijdens de vaccinatiecampagne verder toeneemt, moet er gekeken worden of Vlaanderen misschien niet eerder kan versoepelen dan de andere regio’s. Dat heeft Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) zondag gezegd in ‘De Zevende Dag’.

153 reacties

  • luc janssens

    3 jaar geleden
    Antwerpen heeft ook maar 18% gevaccineerden. Wat gaat Jambon hiermee doen ?
  • Victor De Bruyne

    3 jaar geleden
    Gaan we dan een vaccinatiepaspoort krijgen en/of de helft van België persona non grata beschouwen? Victor De Bruyne
  • Pedro Vanbesien

    3 jaar geleden
    Jambon promoveert de scheiding tussen Vlaanderen en Wallonië.Geen voorkeursbehandeling voor mensen die gevaccineerd zijn.
  • Gilbert Hermans

    3 jaar geleden
    Gaat sterke Jan een muur bouwen aan de taalgrens en rond Brussel? Te gek voor woorden. Dat ze de vaccinatie verplichten zoals met mazelen, polio en nog andere. Zo werden de pokken uitgeroeid.
  • Jef Van Moer

    3 jaar geleden
    Zielig, als ook een minister president zich verlaagt tot het spelen van Nationalisten-spelletjes waarmee het grote merendeel van de Vlamingen echt niet omvragen of gelukkiger van zullen worden maar hij zich uiteraard wil scharen achter de harde NVA-kern die enkel bezig zijn met hun eigen belang te willen vrijstellen bij de volgende verkiezingen. Zielig man, denken dat je eigen waarheid de enige echte is ! En dan komen zeuren dat de bevolking dit soort van politiekers meer dan beu zijn...