Publiek op Pukkelpop 2019 tijdens het optreden van Billie Eilish.
Volledig scherm
Publiek op Pukkelpop 2019 tijdens het optreden van Billie Eilish. © Joel Hoylaerts / Photo News

Jan Jambon: “Nog geen Pukkelpop zoals vroeger, wel andere vormen van festivals deze zomer”

Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) blikte deze ochtend bij Studio Brussel vooruit op het Overlegcomité van dinsdag waar zal beslist worden wat er mogelijk zal zijn in de zomer. “Ik zie vormen van festivals die het voor de bands en toeschouwers de moeite maken”, zei Jambon.

12 reacties

  • eddy nijs

    3 jaar geleden
    @Martin Mariën 3 maand er tussen is omdat het Astrazenica is dan. Leuk als je bvb in de evenementensector werkt. Als ze dan de eventuele verplichte coronatest gratis maken is het goed, anders zal het doorfactureren worden.
  • Steve Schols

    3 jaar geleden
    Jean Donny en KURT veheyen ... Ik denk dat de 80.000 werknemers uit de event-sector (en neen, niet enkel Tomorrowland en consoorten) het niet eens zullen zijn met jullie. Zij zouden ook graag terug hun huur of hypotheek kunnen betalen, zonder de kruimels op het eind van de maand bij elkaar te moeten schrapen of van hun spaarboek te moeten leven. En neen, wederom, het zijn niet enkel grootverdieners / organisatoren, maar ook gewone werkmensen zoals u en ik. Denk daar ook eens aan a.u.b.
  • Veronica Voorhelst

    3 jaar geleden
    voorkom aub Tomorrow land, kunnen we geen petitie daarvoor doen? niks dan lawaai, overlast, drugs, diefstal, afgezette straten en een groot park dat gesloten is als ge het nodig hebt. Ik denk dat ondanks alle vlaggen die ge telkens ziet, het grootste deel van de omwonenden genoeg hebben van dit festival.
  • Martin Mariën

    3 jaar geleden
    Eind mei begin juni met onderliggende aandoening voor de eerste injectie ja da klopt. Ze moeten toch is leren om duidelijk te communiceren. Krijg zelf 1ste op 18 mei en 2de op 10 augustus en zit in caterogie met onderliggende andoening
  • patick baeck

    3 jaar geleden
    Jambon je hebt in Brussel niks te zeggen