BELGA_HANDOUT
Volledig scherm
© BELGA_HANDOUT

Schaduwfavoriet Hooverphonic klaar voor Songfestival: "Stress is niet nodig, Geike is iedere keer top”

EurovisiesongfestivalEen schitterende frontvrouw en een relaxte band. Hooverphonic voelt zich klaar om dinsdag te bewijzen dat ‘The Wrong Place’ wél z’n plekje verdient op het Songfestival. Met nog twee repetitiedagen achter de hand, blikt Alex Callier alvast vooruit naar D-day. “We beseffen dat we voor een moeilijke opdracht staan.”

21 reacties

  • jos jansen

    3 jaar geleden
    Als ze een paar punten halen mogen ze blij zijn.
  • Martin Soetaert

    3 jaar geleden
    Blijkbaar beschikken ze wel over serieuze arrogantie . Verstandige mensen zeggen : we doen ons best en zullen afwachten .
  • Bolleke VDA

    3 jaar geleden
    Het Belgische volk is ongelooflijk Ze gunnen hun eigen volk niet eens een plaats zaterdag op Eurosong Maat ik wel go Geike en Alex prachtig nummer Zeker Eurosong waardig veel succes
  • Sofie Dreekeng

    3 jaar geleden
    Heel sterk nummer, zeker top 10
  • Kevin Eyselbergs

    3 jaar geleden
    Ik heb alle nummers van dit jaar beluisterd en afhankelijk tegen wie ze moeten strijden in de halve finale zit een finaleplaats er wel degelijk in. De finale zelf gaat dit de middenmoot worden, mss als de jury veel op België stemt zit een top 10 er ook nog in. Ik denk dat dit jaar IJsland met de winst gaat lopen. Net zoals vorig jaar een catchy nummer en de sterke mix eurosong/radio-kwaliteit.