© ATV

Tourist LeMC opent eigen pop-upwinkel in Antwerpen

Antwerpen -

Fans van Tourist LeMC (37) weten deze week waarheen. In thuisstad Antwerpen opent de rapper en coach in The voice een eigen pop-upshop, om het succes van zijn nieuwe plaat Niemandsland te vieren.

dvg
Bron: ATV

“Een ideetje van de platenfirma”, vertelt Tourist. “Onlangs deden ze al eens hetzelfde met Zwangere Guy in Brussel. Dus we dachten: waarom ook niet in Antwerpen?” In de winkel kan je terecht voor de albums van Tourist LeMC, maar ook voor kledij en accessoires. “Behalve Niemandsland kan je er al mijn vorige platen kopen. En er is nieuwe merchandising en kledingstukken van Kleir, een Antwerpse kledinglijn waarmee ik samenwerk. En er zijn nog wel wat speciallekes, zoals vinylhoesjes.”

Tourist LeMC komt zelf dagelijks langs in zijn shop. Al zal hij er niet achter de kassa staan. “Nee, ik koester geen ambities als marchand. (lacht) Maar ik spring geregeld binnen om er rond te hangen en de mensen te groeten. Vanop afstand, natuurlijk. Intussen heb ik mijn coronaprik al gehad: ik werk nog steeds twee dagen per week als zorgverlener. Maar we houden het veilig.” 

De pop-upwinkel van Tourist LeMC is nog minstens tot en met 23 mei geopend. Elke dag van 12 tot 18 uur, in IJzerenwaag 15.

 ©  patrick de roo

 ©  pdr

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER