Napoli NAP
  • Lorenzo Insigne Goal 56'
  • Lorenzo Venuti Goal 67'

Napoli met Mertens als invaller verslaat Fiorentina en blijft in de running voor de Champions League

Serie AHet Napoli van Dries Mertens heeft Fiorentina met 0-2 verslagen. Lorenzo Insigne zette Napoli kort na de rust op voorsprong. De kapitein van de Napolitanen mistte een strafschop, maar trapte de rebound binnen. Lorenzo Venuti hielp Napoli een handje en schoot de 0-2 in eigen doel. Dries Mertens viel na 76 minuten in, maar speelde geen rol van betekenis. Napoli staat dankzij deze overwinning op de derde plaats in de Serie A en doet dus volop mee voor de Champions  League plaatsen. Kampioen Inter en Atalanta zijn al zeker van het kampioenenbal. Napoli, AC Milan en Juventus strijden met drie voor de resterende twee plaatsen.