Volledig scherm

Nog geen zonnig terrasjesweer in zicht: opnieuw wisselvallige week met regen en onweer

Het weer is vandaag/maandag onstabiel. Er vallen her en der verschillende buien, eventueel vergezeld van onweer, hagel en hevige rukwinden. In het noorden en noordwesten is de kans op buien kleiner en wordt het later tijdelijk droog. Aan zee blijft het deze namiddag droog en zijn er soms brede opklaringen. De maxima schommelen tussen 10 en 16 graden bij een matige tot soms vrij krachtige wind uit westelijke richtingen. Rukwinden tot 50 of 60 km per uur, of heel lokaal meer tijdens felle buien, zijn mogelijk, voorspelt het KMI.

17 reacties

  • bart vansteenkiste

    3 jaar geleden
    straks gaan ze zeggen in weerbericht als er eens in juni een weekje warm is dat er weer water zal te kort zijn !! als de water reserves nu nog niet zijn aangevuld in beken en andere soorten dan weet ik het ook niet meer want regen al zeer lang , ook niet enkel in mei dit jaar. en juni 2021 ziet er ook niet zo warm uit.
  • Gerda Haubourdyn

    3 jaar geleden
    Laat het maar regenen de tuin.ligt er mooi.groen fris bij. In de veranda lekker warm drinken wij al wat we willen. En als.het weer het toelaat gaan we.op.ons terras zitten in luxe tuintegels. Heb geen.horeca nodig.
  • Gerd Van nieuwenhove

    3 jaar geleden
    Ik ga mijn cafeetje op mijn patio straaks openen . Heerlijk fris weken . Heb net reuze parasol gekocht en de traiteur bestelde!
  • Dominique Hermys

    3 jaar geleden
    Ze moeten toch water hebben.
  • Lesley Huyens

    3 jaar geleden
    Heerlijk dit weer. Onze tuin ligt er mooi groen bij zoals een tuin er hoort uit te zien, ipv vies, ros verdroogd gras. Dat het nog maar een paar weken goed blijft regenen. Gaan de terrassen ook niet bomvol zitten zoals ik enkele dagen geleden zag