Gilles De Bilde over EK-selectie: “Martínez laat jonge garde nog in de wachtkamer”

Rode DuivelsRoberto Martínez heeft zijn selectie voor het EK bekendgemaakt. Zonder grote verrassingen, wel met Chadli en Benteke. “Martínez houdt enigszins vast aan de kern van het WK drie jaar geleden”, vertelde analist Gilles De Bilde in onze HLN LIVE. 

14 reacties

  • André Christiaens

    3 jaar geleden
    Wie maakt de selectie misschien, die dat meer in de lappenmand ligt bij Madrid dan speelt, als Martinez het zou vragen aan Kevin dan kwamen er andere aan den aftrap, wees maar gerust. Van Aken moest thuis blijven is geen krijger en Nangolan in zijn plaats, en Chadli moest vervangen zijn door De Ketelaere, jong geweld in den aanval gesteund door goeie middenvelders dan pas kan je winnen van elke team. Bij verlies heeft Martinez zijn antwoord al klaar, ik ben hier weg.
  • Linda D'Haese

    3 jaar geleden
    Wat Chadli en Praet twee bankzitters in de ploeg komen doen en daarbij Witsel waarvan men nog niet weet of hij zal kunnen spelen begrijp ik niet maar Fellaini zouden we goed kunnen gebruiken is een speler die het duel niet uit de weg gaat en ook nog kan scoren zeker op hoge ballen
  • Eduard Deflandre

    3 jaar geleden
    De Ketelaere had ik er zeker bijgepakt! Blijkbaar moet hij nog eerst een transfert naar het buitenland doen via een manager met veel invloed. Voor de rest heb ik wel vertrouwen in Martinez. Witsel zou ik wel thuislaten, maar goed, een wonderbaarlijke genezing met bijhorende vormpiek!? Als Martinez naar Spanje gaat, dat hij even langs Lourdes passeert..!
  • Martijn Scheffer

    3 jaar geleden
    Fellaini is gestopt !! verder, stop met dat gezever over Martinez, verreweg de beste coach die Belgie heeft gehad, en momenteel een van de 2/3 beste nationale coaches van de wereld. ik veronderstel dat die kritiek komt van mensen die spelers willen zien van "HUN" club ?
  • Ivan Schotsmans

    3 jaar geleden
    Ik dacht dat de narionale ploeg gaat voor het beste, bij Martinez telt alleen de verdienste ( Ja kniikers). Het zal weer net niet zijn owv tactische miskleun van de bondscoach.