Muska en haar zus zien de Vrijheid als ideale locatie voor hun schoonheidssalon. © Mia Uydens

Zussen openen schoonheidssalon Clinique La Vie

Hoogstraten -

Op de Vrijheid in Hoogstraten gaat woensdag Clinique La Vie open. De zussen Muska en Maryam geven klanten in hun schoonheidssalon onder andere laserontharingen en gezichtsbehandelingen. Daarnaast werken ze ook aan een lijn van zelf samengestelde verzorgingsproducten.

Ronny van den Ackerveken

Muska (24) en Maryam (20) kunnen met Clinique La Vie van hun hobby hun beroep maken. “We zijn overtuigd dat er plaats is voor een schoonheidssalon op de Vrijheid”, vertelt Maryam. “Vroeger reden wij naar Antwerpen of Breda voor een behandeling, nu kunnen we zelf onze opleiding in de praktijk brengen. Er kwamen meerdere gemeenten in aanmerking, maar de twijfel verdween toen dit pand op de Vrijheid vrijkwam. Dit is een perfecte locatie met veel passage. Vroeger was het een fotowinkel. Met de hulp van onze vader hebben we het interieur volledig veranderd. Het is veel lichter geworden en er zitten ook blauwe tinten in. Voor de naam van onze zaak zochten we iets Franstalig. De ‘kliniek van het leven’ omschrijft mooi waar we voor staan met ons schoonheidssalon.”

De namen boven de kamers creëren een vakantiegevoel. © Mia Uydens

Vakantiegevoel

Clinique La Vie straalt gezelligheid uit. Opvallend zijn de drie deuren achteraan met elk een plaatsnaam. “Op die manier willen we bij onze klanten een vakantiegevoel creëren”, legt Muska uit. “In de kamer Dubai doen we laserontharing, Phuket is voor gezichtsbehandelingen en massages. De derde kamer heet Monaco, maar die moet nog een invulling krijgen. Het is een bewuste keuze om Europees en Aziatisch te vermengen met elkaar. We twijfelen er niet aan dat heel wat klanten foto’s maken van zichzelf met die plaatsnamen delen op sociale media. Voor een klant een behandeling krijgt, laten we eerst een huidanalyse maken. Bij onze permanente laserontharing zie je na één sessie al resultaat. We willen met Clinique La Vie schoonheidsbehandelingen betaalbaar houden voor iedereen.”

Het interieur van Clinique La Vie is licht met blauwe tinten. © Mia Uydens

Serum

Binnenkort beschikken de zussen over een aantal eigen middelen voor huidverzorging. “We zijn bezig met een lijn van schoonheidsproducten die we zelf hebben samengesteld”, zegt Maryam. “Zo komt er een serum met vitamine C en een serum voor acne. Ook een dagcrème met zonnefactor zit in de pijplijn.” “Die producten zijn nog niet klaar, maar klanten kunnen ze al wel uittesten. Om onze opening woensdag te vieren, krijgt iedereen ook een goodiebag.”

Clinique La Vie, Vrijheid 126 in Hoogstraten
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER