Een Palestijn verbrandt een autoband op Nakba, vorige week zaterdag. Palestijnen doen dit ieder jaar om de vlucht van honderdduizenden Palestijnen te herdenken bij de vorming van de staat Israël in 1948.
Volledig scherm
Een Palestijn verbrandt een autoband op Nakba, vorige week zaterdag. Palestijnen doen dit ieder jaar om de vlucht van honderdduizenden Palestijnen te herdenken bij de vorming van de staat Israël in 1948. © AFP

Federale regering onderneemt geen sancties tegen Israël: “Conflict proberen te ontmijnen”

Het kernkabinet van de federale regering neemt geen verdere stappen tegen Israël in het conflict met de Palestijnen. De topministers waren het er woensdagmorgen over eens dat nu vooral moet worden geprobeerd het conflict te ontmijnen. Dat werd in de omgeving van de federale regering vernomen.

29 reacties

  • DIRK VAN DESSEL

    3 jaar geleden
    De Vivaldisten zitten kennelijk in de binnenzak van de oppermachtige filosemitische pro-Zionistische Grootkapitaal Lobby !
  • Hugo Verlot

    3 jaar geleden
    Groen moet zich onthouden van commentaar, voorzitster kan niet onpartijdig zijn.
  • Ronny Biesen

    3 jaar geleden
    Lafaards zitten in onze regering. Bang om hun joodse vriendjes te verliezen. Nu tonen ze hoe hypocriet humaan ze zijn.
  • Anoniem

    3 jaar geleden
    Bertrand Janses: Het Westen...met zijn twee maten en twee gewichten...!!
  • Anoniem

    3 jaar geleden
    Mischien zouden ze in Europa dan liever de produktie van de Palestijnen steunen? Euh wacht eens even... Ze hebben er geen! Oh ja de Tunnel, tof! T'is maar hopen dat Europa binnenkort zich geen Iron Dome zal moeten aanschaffen.