Op HBO Max zijn bioscoopfilms van filmstudio Warner vanaf de premièredag te zien. Hier ziet u Ben Affleck (Batman) en  Gal Gadot (Wonder Woman) tijdens de opnames van 'Zack Snyder's Justice League'.
Volledig scherm
Op HBO Max zijn bioscoopfilms van filmstudio Warner vanaf de premièredag te zien. Hier ziet u Ben Affleck (Batman) en Gal Gadot (Wonder Woman) tijdens de opnames van 'Zack Snyder's Justice League'. © AP

Wie kan leven met advertenties krijgt goedkopere versie van HBO Max

Het populaire Amerikaanse streamingplatform HBO Max komt met een goedkopere versie waarbij adverteerders reclame mogen uitzenden. De dienst wordt voor nog geen 10 dollar (8 euro) per maand in de markt gezet. Daarnaast blijft ook HBO Max zonder advertenties beschikbaar. Dat abonnement kost bijna 15 dollar (12 euro).

2 reacties

  • Sofie Hugelier

    3 jaar geleden
    Naast het feit dat wij al meer betalen voor een abonnement op Netflix, Disney+ heeft Streamz (waar geen waardige content op staat dat op ietstrekt) naast HBO ook HBO Max de streamingrechten gekocht, dus minimaal €11,95 om te kunnen kijken zodoende dat HBO Max zich hier in België niet kan uitrollen als streamingsplatform voor €8,99/maand. Neen we zijn nog niet genoeg gepluimd in België!
  • Emi Hergersberg

    3 jaar geleden
    Genoeg hersenspoeling en nudging waar we niet voor kiezen. Geen abonnement, ook niet gratis.