Viroloog Marc Van Ranst.
Volledig scherm
Viroloog Marc Van Ranst. © BELGA

Trollen starten nieuwe actie tegen Marc Van Ranst op Twitter: "Ben je nu trots dat je ook een doodsbedreiging kreeg?”

De rel tussen Marc Van Ranst en Nederlands coronascepticus Willem Engel deint verder uit. Op berichtendienst Telegram is een oproep geplaatst om de bekende viroloog op Twitter te bestoken met een standaard mededeling. Van Ranst is niet onder de indruk van het “trollenlegertje”: “Enkel voor sukkels zonder enige creativiteit”, reageert hij.

65 reacties

  • Willy Scholaart

    3 jaar geleden
    Heeft hij zichzelf al eens afgevraagd hoe het komt dat hij alleen van alle virologen zo gevisseert wordt, toch iets om even over na te denken.
  • lars vandenberge

    3 jaar geleden
    Alle respect voor Van Ranst.
  • Walter De Vuyst

    3 jaar geleden
    Marc Van Ranst haalt de wind uit de zeilen van bepaalde politieke partijen en hun slaafse volgelingen , en dat wordt hem niet in dank afgenomen . Knappe viroloog die aan een paar woorden genoeg heeft om de criticasters terecht te wijzen .
  • Roger De Munck

    3 jaar geleden
    a.u.b. mensen leer eens overeen te komen .Dat het nu al zover is dat men andere mensen gaat bedreigen enz. ,discussies begint te doen en dat alles over die covid 19 .Ben ook niet altijd akkoord met wat er gezegd word maar leg dit dan naast je neer .Tenslotte er zijn altijd pro's en contra's maar daarom moet men nog niet zo reageren. Ik vind 1 ding normaal in tijden van nood vormt men normaal 1 blok en dat is nu ver zoek.
  • Eric Van den Bergh

    3 jaar geleden
    Hij geniet van alle aandacht