Hooverphonic.
Volledig scherm
PREMIUM
Hooverphonic. © Jan De Meuleneir / Photo News

Alex Callier weerlegt kritiek na teleurstellende score op Songfestival: “Nee, ik zou het niet anders aangepakt hebben”

SongfestivalZe waren de schaduwfavoriet van velen, maar helaas: Hooverphonic heeft met ‘The Wrong Place’ geen verpletterende indruk gemaakt op het Songfestival. De band mikte op een plek in de top vijf, maar het werd een teleurstellende 19de plaats. Een bijzonder bittere pil voor de band van Alex Callier. “De ontgoocheling was groot gisterenavond. Dit hadden we niet verwacht”, vertelt hij. Al betekent dat niet dat hij het anders aangepakt zou hebben. 

30 reacties

  • Peter Walterus

    3 jaar geleden
    Arrogantie ten TOP !!!!! Maar dat wisten we al van Carlier
  • julien de meulder

    3 jaar geleden
    dit was al op voorhand te voorspellen maar ze staken weer hunne kop in het zand
  • Fred Pauwels

    3 jaar geleden
    Dat was een goed nummer en Alex moet zich niet schamen. Alleen is deze betere muziek niet geschikt voor dat Rockfestival. En westerse muziek zal nooit gedijen in de Balkan. Ze zijn nu eenmaal opgegroeid met andere dan de chromatische en verwante toonladders.
  • Franc saas

    3 jaar geleden
    Alex snapt het nog niet ...3 punten van het publiek Alex !! dat wil zeggen dat het geen goed nummer is ,wil jij dat nu echt niet snappen ...man toch , stop met die arrogantie en probeer met je voeten op de grond te staan,ik heb in feite te doen met de 2 andere leden.
  • lu marissen

    3 jaar geleden
    De enkele fans vonden het goed maar het trok op niks en zijn nog hoger geeindigd dan waar ze moesten staan.Alex straalt alleen maar arrogantie uit,spijtig voor de twee andere leden van de band