Christoff en zijn ex-vriend Ritchie
Volledig scherm
PREMIUM
Christoff en zijn ex-vriend Ritchie © Johan Martens

Er waren tekenen aan de wand: Christoff en Ritchie verbreken verloving 2,5 jaar na aanzoek op tv

ShowbizzHij zou enkel op z'n knie gaan als hij dé ware gevonden had. En dat was Ritchie. Tweeënhalf jaar geleden verloofde Christoff (44) zich voor het oog van twaalf miljoen kijkers, live op de Duitse televisie. Maandag kondigde hij, in plaats van een trouwdatum, een pijnlijke breuk aan. Voor de aandachtige fan geen enorme verrassing, want het boterde al een tijdje niet goed tussen de twee: “Het zou hypocriet zijn om te beweren dat Ritchie en ik geen woorden hebben gehad.”

7 reacties

  • philip durieux

    3 jaar geleden
    zijn ogen zijn open gegaan
  • Annie Vancauteren

    3 jaar geleden
    Wat is een koppel? Mensen die samen een doel na streven Die samen aan iets serieus werken om vooruit te komen. Dit kan niet roesten. Echte liefde zit van binnen. Elkaar geen verdriet aandoen. Elkaar kunnen vertrouwen dat het doel wat beiden belangrijk vonden wordt voltooid. Daarna kan men op een voldaan op een vruchtbaar leven terug kijken. Dit is pas gelukkig zijn. Wie kan dat nog?
  • roger boons

    3 jaar geleden
    echte liefde roest niet .
  • Werner Heremans

    3 jaar geleden
    Waarom dan eerst zo'n show met publiek aanzoek?
  • Roger De Munck

    3 jaar geleden
    Tegenwoordig is dat schering en inslag nog even en ze kunnen prijzen gaan geven aan mensen die langer dan 10, 20 of 30 jaar samen blijven