Hollandse Hoogte / Leo Vogelzang
Volledig scherm
© Hollandse Hoogte / Leo Vogelzang

Jaimie Vaes en Lil’ Kleine sturen duidelijke boodschap de wereld in: “Het is genoeg geweest”

ShowbizzLil’ Kleine (26) en Jaimie Vaes (31) hebben eerder al gereageerd op zogenaamde Ibiza-incident, maar nu blijkt dat alle geruchten en verhalen maar niet gaan liggen, reageerde het koppel nogmaals in een filmpje op hun sociale media. “Het is genoeg geweest”, klinkt het duidelijk.

0 reacties

  1. Chris Van Tongelen maakt musicalcomeback, maar net als bij ‘Sneeuwwitje’ krijgt hij opnieuw geen kus: “Het zal aan mij liggen”
    Play
    Showbits
    2

    Chris Van Tongelen maakt musicalco­me­back, maar net als bij ‘Sneeuwwit­je’ krijgt hij opnieuw geen kus: “Het zal aan mij liggen”

    De musicalcomeback van Chris Van Tongelen (55) is in de maak. Stany Crets, de regisseur van ‘Mamma Mia!’, trok zijn stoute schoenen aan en wist hem te strikken. Voor Chris is het bijna 18 jaar geleden dat hij nog eens in de hoofdcast van een musical zat. “Eindelijk ‘Mamma Mia!’, eindelijk terug thuiskomen.” Al lijkt de geschiedenis zich te herhalen. 26 jaar na het kus-incident bij ‘Sneeuwwitje’, toen actrice Sanne weigerde Chris op de mond te kussen, krijgt hij opnieuw geen smakkerd tijdens ‘Mamma mia!’. Ontdek het allemaal bij Showbits.
  2. KIJK. Karen Damen kan tranen niet bedwingen bij lied van K3 en 11 andere verbazende momenten uit ‘Sing Again’
    Play
    TV

    KIJK. Karen Damen kan tranen niet bedwingen bij lied van K3 en 11 andere verbazende momenten uit ‘Sing Again’

    Verschillende kandidaten uit 35 jaar talentenshows bij VTM wagen zich in ‘Sing Again’ aan een nieuwe kans in de showbizzwereld. Vrijdagavond beten twaalf oude bekenden de spits af. Onder meer ‘The voice van Vlaanderen’-winnares Luka Cruysberghs, de ‘Soundmixshow’-winnares Bianca en ‘Idool’-winnaar Joeri Fransen brachten hun auditie van weleer nog een keer live op het podium. En dat zorgde voor grote verbazing bij de jury.