Roberto Martínez zal Eden Hazard 15 à 20 minuten geven: “Vanaf dan hebben we goeie periode om op te bouwen”

Rode DuivelsDe twee belangrijkste onderwerpen op de persbabbel van Roberto Martínez zaterdag: Kevin De Bruyne en Eden Hazard. KDB onderging een kleine operatie en zal straks wellicht geen masker nodig hebben op het EK. Hazard krijgt zondag dan weer 15 à 20 minuten tegen Kroatië, géén volledige helft. 

11 reacties

  • eric debanne

    3 jaar geleden
    Hazard had beter thuis gebleven ! Die zal geen bal waard zijn op het EK
  • Francois Troch

    3 jaar geleden
    Hazard op een been is nog altijd beter dan Carrasco die heeft al genoeg kansen gehad en heel weinig laten zien, twee goede acties en hij is precies onmisbaar
  • johnny palmaers

    3 jaar geleden
    Eden Hazard is onmiskenbaar een goede speler. Tenminste als hij fit is. En dat is hij zeker niet. Bij Real speelde hij in 20/21 amper 14 matchen. Goed voor 3 doelpunten en 1 assist. Bij onze nationale ploeg kwam hij de laatste 18 matchen sinds november 2019 amper 2 volledige en 2 halve matchen aan bod. Goed voor 2 goals en 5 assist. Zeg nu zelf, zijn dit de cijfers van een onmisbaar iemand? Ik vind dat Martinez rare keuzes maakt, zowel naar selectie als naar ploegopstellingen.
  • ROGER DEPREZ

    3 jaar geleden
    Hazard die al twee jaar zo goed als onzichtbaar is zal op het EK zo goed als niets presteren. Eindelijk Carrasco de man in vorm op zijn vertrouwde plaats en nu komen er voorzetten van op die flank wat met Hazard nooit gebeurden.
  • Lode goyens

    3 jaar geleden
    Alleen mannen met goede mentaliteit , Hazard dus thuis laten.