Thierry Baudet broedt op een eigen ‘virtueel land’ met een eigen cryptomunt.
Volledig scherm
PREMIUM
Thierry Baudet broedt op een eigen ‘virtueel land’ met een eigen cryptomunt. © ANP

Thierry Baudet wil zijn partij uitbouwen tot een gesloten ‘virtueel land’: met eigen scholen, datingapp en zelfs cryptomunt

Thierry Baudet (38), voorzitter van de Nederlandse conservatieve partij Forum voor Democratie, wil zijn partij uitbouwen tot een soort gesloten samenleving. In zijn YouTube-show ‘Het Forum’ legt hij uit hoe die samenleving er dan zou moeten uitzien: met eigen scholen, eigen media, een eigen datingapp voor partijleden en zelfs een eigen cryptomunt.

6 reacties

  • Etienne De Bondt

    3 jaar geleden
    Van de Hollanders hebben we nu al veel gezien en gehoord maar deze spant de kroon, gelukkig scheren de meeste geen hoge toppen en verdwijnen ze stilletjes.
  • Ronny Ooijen

    3 jaar geleden
    Hij lijkt me rijp voor een ander soort van gesloten samenleving. Zo eentje met witte jassen met lange mouwen en koorden waarvan de sluiting achteraan zit.
  • marcel lion

    3 jaar geleden
    Nog een gek erbij, hebben we die nog niet genoeg? Dat ze samen een land starten, er is nog wel een eilandje ergens en doe daar je zin. Maar laat ons gerust. En we willen er nu niet voor te betalen.
  • Rik Nelles

    3 jaar geleden
    Een eigen "commune" dus, of een eigen sekte. Totdat die uit elkaar valt door misbruiken allerhande zoals zovele sekten in het verleden.
  • Thomas Anderson

    3 jaar geleden
    En gaat hij dan ook een auto geven aan iedereen en misschien de Baudet jeugd beweging oprichten.Oude wijn in nieuwe zaken!