BELGA
Volledig scherm
© BELGA

UEFA steunt protest tegen racisme van Rode Duivels en veroordeelt boegeroep Russische fans

Rode DuivelsDe UEFA heeft laten weten het protest tegen racisme van de Rode Duivels, die zaterdag voor hun eerste EK-duel in Sint-Petersburg tegen Rusland op één knie gingen zitten, te steunen.

6 reacties

  • christophe laporte

    3 jaar geleden
    Het hangt mijn voeten uit. Heel die cinema. Wie wil knielen knielt...wie dat niet wilt doet het niet.
  • Eric Leysen

    3 jaar geleden
    Sukkelaars, hopelijk liggen ze er zo snel mogelijk uit.Geen politiek of andere statements op het voetbalveld. Als je de Belgische supporters op het thuisfront hoorde waren de Russische supporters niet de enigen met boegeroep! Schrijf dat maar eens in de pers.
  • André Van der Poorten

    3 jaar geleden
    Als je de beelden bekijkt is er maar een Belg die het meent , de anderen zitten wat rond te kijken of op het fluitje van de ref te wachten . Geen politiek op het veld aub.
  • Jacob Aaronson

    3 jaar geleden
    Het knielen is niet tegen racisme, het is steun voor Black Lives Matter. Zo is het gestart, waarom zou het dan plots verandert zijn.
  • Paul Anthonissen

    3 jaar geleden
    Zeer mooi van de uefa dat ze dat toelaten en een pluim voor de Spaanse ref ik hoop dat er nog wedstrijdleider hem volgen meetedoen of het gaat helpen de aktie weet ik niet. Maar het is belangrijk dat er gerhoor aan gegeven word dat racisme niet meer kan.