De 2-jarige Noah uit het Portugese Proença-a-Velha is al twee dagen spoorloos. Meer dan honderd mensen zijn naar hem op zoek.
Volledig scherm
De 2-jarige Noah uit het Portugese Proença-a-Velha is al twee dagen spoorloos. Meer dan honderd mensen zijn naar hem op zoek. © Privé

Vermiste peuter Noah (2) in Portugal na bijna 36 uur “gezond en wel” aangetroffen

De tweejarige Noah die woensdagmorgen verdween in het oosten van Portugal, is levend en wel teruggevonden. Dat gebeurde volgens Portugese media in het gebied waar ruim honderd vrijwilligers naar hem zochten, ondersteund door brandweer en politie met speurhonden en warmtedrones.

10 reacties

  • eli bosch

    3 jaar geleden
    Wat een opluchting. En geen verwijten aan ouders want ben het zelf ook met iedere dochter 1 keer tegen gekomen dat ze op een wip plots weg zijn. Gelukkig wel alle twee vlug gevonden maar toch die seconden duren uren. En wij hielden onze kinderen ook continu in het oog.
  • Lisa Carpentier

    3 jaar geleden
    @Marc Janssens: volledig mee akkoord. Wij hebben onze zoon (nu 18j) toen hij klein was, ook nooit een seconde uit het zicht verloren, letterlijk. Want het kan allemaal heel snel gebeuren. Ik snap ook niet hoe je je kind alleen kan laten. Maar het gebeurt blijkbaar toch nog te veel... (zie verdrinking in vijver toen..)
  • Marc Janssens

    3 jaar geleden
    Ik begrijp dat niet, ouders die hun peuter alleen laten wandelen... mijn vrouw en ik waren elke seconde bij onze twee jongens als peuters/kleuters en op vakantie een vaste beurtrol wie wie in het oog hield en never-nooit-jamais-niemals alleen laten. Te veel drama's zien gebeuren op TV en in de krant. Blij dat de jongen is teruggevonden!
  • Heidie Kennis

    3 jaar geleden
    Volgens mij was de hond zijn engelbewaarder :-) leuk nieuws !
  • Ludovic De Beuckeleer

    3 jaar geleden
    eind goed al goed .