© Guy Willems

© Guy Willems

© Guy Willems

© Guy Willems

thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:

Leerlingen campus de helix pimpen caravan

Maasmechelen -

Een samenwerking tussen verschillende klassen van verschillende domeinen kan een verrassend resultaat opleveren. Dat blijkt uit het project OR-Berry op campus de helix. Leerlingen van verschillende richtingen gaven een oude caravan samen een complete make-over.

Guy Willems

Voor de lessen Retail van de tweede graad Office en retail is twee jaar geleden een oude caravan aangekocht. Eerst werd de buitenkant onder handen genomen en werden alle details in orde gebracht door leerlingen Techniek. Schilderen gebeurde in felle rode kleuren met een vleugje groen. Zo werd hij omgetoverd tot een aardbei en kreeg de naam ‘OR-Berry’. De caravan ging immers ingezet worden bij de verkoopprojecten. De naam en de vormgeving verwijzen naar de aardbeienverkoop waarmee het eerste project begon.

Dan moest de binnenkant helemaal gepimpt worden, wat in coronatijd geen eenvoudige opdracht was. Dit hebben de leerlingen van het tweede jaar Mode samen met hun twee begeleidende leerkrachten tot een goede einde gebracht. De caravan werd tot in de puntjes afgewerkt en het resultaat mag er zijn. Vanaf nu zal de ‘OR-berry’ een eyecatcher zijn op campus de helix. “We love this Berry much.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer