© BFM

Verstoring tramverkeer in Hoboken door ontspoorde tram opgelost

Hoboken -

Het tramverkeer in Hoboken is woensdagochtend zwaar verstoord door een ontspoorde tram op het kruispunt van de Antwerpsesteenweg en de Jan van de Wouwerstraat. Intussen heeft De Lijn de tram weer op de sporen gekregen. Het tramverkeer op de Antwerpsesteenweg is intussen hervat.

nelo

Bij het uitrijden van een depot van De Lijn ontspoorde woensdagochtend een tram op het kruispunt van de Antwerpsesteenweg en de Jan van de Wouwerstraat in Hoboken. Door een groot stuk ijzer dat tussen de sporen lag zijn de voorste wielen van de tram uit de sporen gegaan.

Het tramverkeer in Hoboken is woensdagochtend zwaar verstoord door een ontspoorde tram op het kruispunt van de Antwerpsesteenweg en de Jan van de Wouwerstraat. ©  BFM

Door het incident was het tramverkeer een tijdlang in beide richtingen verstoord. Het probleem had vooral impact op tramlijnen 2 en 4. Deze werden ingekort.

De Lijn probeerde de ontspoorde tram achteruit te trekken om zo de voorste wielen terug op de sporen te krijgen. Uiteindelijk is dit gelukt en staat de tram terug op de sporen in de Jan van de Wouwerstraat. Het tramverkeer op de Antwerpsesteenweg is intussen weer hervat.

© BFM

© BFM

© BFM

© BFM

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER